To je to što me zanima!

Eskaliralo je: Žabac je Milijani udario šamar, vukao je za kosu

Milijana je prethodno priznala kako ima novoga dečka, što se već neko vrijeme nagađalo. Svi su mislili da se zaljubila u nekog starijeg muškarca s 'dubokim džepom', no ona tvrdi kako je mlad i skroman
Vidi originalni članak

Otkako su stupili u brak, Milijana Božić (22) ne prestaje varati svoga supruga Milojka (75). Duže vrijeme trajala joj je afera s Nemanjom Stamatovićem Žapcem (60), kojemu nije bila važna razlika u godinama. Bio je spreman ostaviti sve iza sebe i oženiti Milijanu.

POGLEDAJTE VIDEO: Milijana se udala za Milojka

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, počele su trzavice i među njima. Svojoj je ljubavnici udario šamar pa je uhvatio za kosu i počeo je tresti. Tijekom dana su se jako posvađali. Milijana je vidno iznervirana 'nasrnula' na njega, no tada je eskaliralo.

- Hoćeš da te udarim šakom u glavu? - bijesno je Milijana upitala Žapca. No, njegova reakcija šokirala je ukućane u vili 'Parova'.

Milijana je prethodno priznala kako ima novog dečka, što se već neko vrijeme nagađalo. Svi su mislili da se zaljubila u nekog starijeg muškarca s 'dubokim džepom', ali je u srpskom realityju 'Parovi' uslijedilo pravo iznenađenje. 

-  Ja imam dečka, mladog i skromnog. Konačno sam našla dečka svojih godina - priznala je Milijana. No, nitko od ukućana nije shvatio govori li Milijana istinu ili je to rekla u afektu.

PRIZNALA U REALITYJU Milijana ima novog dečka? 'On je mlad, napokon mojih godina'

Milojko je komentirao kako to nije istina, već da njega želi napraviti ljubomornim. Žabac nije odmah reagirao. Je li među njima eskaliralo radi njihova novoga dečka, ostaje na nagađanju.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Lima8 24.06.2020.

    Stara vijest. Odakle to izvlacite. Žabac vec misecima nije u showu.

  • Trump Jong Un 22.06.2020.

    Milijana se zamjerila Milojku jer je rekla da on može bez viagre

  • Ovca007_1 22.06.2020.

    To je ko u onom vicu od Edina: Udvarali se Fati Mujo i Haso, i Fata neodlučna za kojeg da se uda, ode kod vračare, te je upita koji če od njih dvojice imat vise sreče u zivotu. Vračara joj kaze: Vise sreče u zivotu imat če Mujo, jer če se Haso s tobom ozenit . . .

Komentiraj...
Vidi sve komentare