To je to što me zanima!

Exit predstavlja: Take me out! vs. Dance Department 7. 2.

Ponovno EXIT festival, Šihta i dva ZGB kolektiva u borbi za vječnu slavu i hvalu. Zašto pitate se? Ili se ne pitate. Vaši DJ-i su Disco Helga, Tompadre, Hlad i Invader
Vidi originalni članak

Ponovno EXIT festival, Šihta i dva ZGB kolektiva u borbi za vječnu slavu i hvalu. Zašto pitate se? Ili se ne pitate, ali ćemo vam svejedno objasniti.

EXIT R:EVOLUCIJA, čiji je službeni DJ kolektiv za Hrvatsku bio upravo yem, je nedavno proglašena festivalom godine i oni smo, bez imalo skromnosti, nazvali te ljude u vrhu organizacije i objasnili im kako barem 0.01% zasluga ide promotivnim partyjima.  Nije bilo druge nego da se zahvale i da istim receptom uđu u 2014. godinu. 

TMO! - U gotovo četiri godine postojanja, TAKE ME OUT! pokrenuo je pravu malu revoluciju u Zagrebu. Urbani mladi ljudi koji su odlučili okrenuti leđa rastućoj količini neukusa u metropoli, svaki četvrtak vjerno su pratili program i njegovu prezentaciju recentnih i onih malo starijih indie rock hitova, indie elektronike te pokojeg pop hita za razbijanje monotonije. 

TAKE ME OUT! crew dolazi s koferom punim indie muzike koja gađa u dijelove duše za koje niste znali ni da postoje. Na prvi pogled simpatični, ali kad stanu za playere nemilosrdni poput Prljavog Harry-a; pucaju po vama dok vas ne obore s nogu, a onda vas puštaju da vidate rane jer opće je poznato da oporavak od TAKE ME OUT! tuluma traje danima, usudili bi se reći i tjednima. TAKE ME OUT! crew držat će vas na nogama dok sunce ne bude visoko na nebu, a vi zaboravite svoje ime i adresu.

Upozoravamo vas unaprijed da ne bi sljedeći dan plakali mami: TAKE ME OUT! je maratonski tulum samo za najhrabrije koji svoje partyje održava svakog drugog četvrtka u mjesecu u klubu Klub.

DANCE DEPARTMENT ( YEM) - Synthpop 80-ih spojite s arkadnim igricama i neonskim bojama, dodajte šačicu new rave-dance punka i dobili ste opaku plesno-vizualnu poslasticu: Dance Department.

Dance Department je program plesne elektronske glazbe kojeg su u KSET-u 2010. pokrenuli članovi Disco sekcije KSET-a i njezini rezidenti: Miss Taken, Nifty Nina, Disco Helga, Tompadre, Sin i Mat Zee a svoju uspješnu premijeru program je doživio 15. siječnja 2011. 

Izdvajaju se nastupi su u sklopu Yeah!indie partyja, na prvom izdanju Terraneo festivala te već spomenuti dvoboji s TMO! u Kvartu i Tvornici.

Vizualnu estetiku retro futurizma nadopunjuju setovi koji objedinjuju synthpop, electro, dance punk, indie rock i electro house.

TAKE ME OUT! DJ's: Invader & Hlad

DANCE DEPARTMENT DJ's: Disco Helga, Tompadre

Upad je 10 kuna do i 20 kuna iza ponoći.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare