Obavijesti

Show

Komentari 0

Exit predstavlja: Take me out! vs. Dance Department 7. 2.

Exit predstavlja: Take me out! vs. Dance Department 7. 2.
1

Ponovno EXIT festival, Šihta i dva ZGB kolektiva u borbi za vječnu slavu i hvalu. Zašto pitate se? Ili se ne pitate. Vaši DJ-i su Disco Helga, Tompadre, Hlad i Invader

VIDEO

Ponovno EXIT festival, Šihta i dva ZGB kolektiva u borbi za vječnu slavu i hvalu. Zašto pitate se? Ili se ne pitate, ali ćemo vam svejedno objasniti.

EXIT R:EVOLUCIJA, čiji je službeni DJ kolektiv za Hrvatsku bio upravo yem, je nedavno proglašena festivalom godine i oni smo, bez imalo skromnosti, nazvali te ljude u vrhu organizacije i objasnili im kako barem 0.01% zasluga ide promotivnim partyjima.  Nije bilo druge nego da se zahvale i da istim receptom uđu u 2014. godinu. 

TMO! - U gotovo četiri godine postojanja, TAKE ME OUT! pokrenuo je pravu malu revoluciju u Zagrebu. Urbani mladi ljudi koji su odlučili okrenuti leđa rastućoj količini neukusa u metropoli, svaki četvrtak vjerno su pratili program i njegovu prezentaciju recentnih i onih malo starijih indie rock hitova, indie elektronike te pokojeg pop hita za razbijanje monotonije. 

TAKE ME OUT! crew dolazi s koferom punim indie muzike koja gađa u dijelove duše za koje niste znali ni da postoje. Na prvi pogled simpatični, ali kad stanu za playere nemilosrdni poput Prljavog Harry-a; pucaju po vama dok vas ne obore s nogu, a onda vas puštaju da vidate rane jer opće je poznato da oporavak od TAKE ME OUT! tuluma traje danima, usudili bi se reći i tjednima. TAKE ME OUT! crew držat će vas na nogama dok sunce ne bude visoko na nebu, a vi zaboravite svoje ime i adresu.

Upozoravamo vas unaprijed da ne bi sljedeći dan plakali mami: TAKE ME OUT! je maratonski tulum samo za najhrabrije koji svoje partyje održava svakog drugog četvrtka u mjesecu u klubu Klub.

DANCE DEPARTMENT ( YEM) - Synthpop 80-ih spojite s arkadnim igricama i neonskim bojama, dodajte šačicu new rave-dance punka i dobili ste opaku plesno-vizualnu poslasticu: Dance Department.

Dance Department je program plesne elektronske glazbe kojeg su u KSET-u 2010. pokrenuli članovi Disco sekcije KSET-a i njezini rezidenti: Miss Taken, Nifty Nina, Disco Helga, Tompadre, Sin i Mat Zee a svoju uspješnu premijeru program je doživio 15. siječnja 2011. 

Izdvajaju se nastupi su u sklopu Yeah!indie partyja, na prvom izdanju Terraneo festivala te već spomenuti dvoboji s TMO! u Kvartu i Tvornici.

Vizualnu estetiku retro futurizma nadopunjuju setovi koji objedinjuju synthpop, electro, dance punk, indie rock i electro house.

TAKE ME OUT! DJ's: Invader & Hlad

DANCE DEPARTMENT DJ's: Disco Helga, Tompadre

Upad je 10 kuna do i 20 kuna iza ponoći.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica
NOVA SEZONA

FOTO Ovo su farmeri koji će u 17. sezoni 'Ljubav je na selu' tražiti ljubav: Stižu i neka poznata lica

Osebujni, zanimljivi i šarmantni farmeri u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' spremni su ispričati svoje životne priče, ljubavna iskustva, planove i želje...

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala
'NAMUČILA SAM SE'

Danijela iz 'Braka na prvu' prije je imala više od 100 kilograma. Evo kako je tada izgledala

Iako smo se ludo zabavljali, u sebi sam bila beskrajno tužna, napisala je među ostalim Danijela
Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'
PJEVAT ĆE U IMOTSKOM

Thompsonov tim za 24sata: 'Sin ga je mjesecima nagovarao da se konačno vrati nastupima...'

Thompson je posljednji put imao koncert 2022. godine. Pjevač se otad povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz sina Antu Mihaela. Sad sprema i novi album