To je to što me zanima!

Fanovi Kardashianke ljuti jer ih je lagala: Pa muž je već znao da je trudna, vidi joj se trbuščić

Neki su mislili da je Kourtney transparentom po prvi put suprugu poručila da je trudna, ali to je samo bila objava za javnost. Ona već ima trbuščić, a Travis je znao za to i ranije...
Vidi originalni članak

Reality zvijezda Kourtney Kardashian (44) je trudna sa suprugom Travisom Barkerom (46). S javnosti je to podijelila na njegovom koncertu noseći transparent na kojem piše 'Travise, trudna sam'. Međutim, to je njenim fanovima zasmetalo jer su mislili da je rana trudnoća i da ni Travis ne zna za nju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paru će ovo biti prvo zajedničko dijete, dok iz propalih veza i brakova, ona ima troje, a on dvoje. Kourtney je suprugu priopćila vijesti tijekom njegovog koncerta s bendom Blink-182.

Ipak, ispostavilo se da je Travis već znao da je Kourtney trudna, a to je zasmetalo obožavateljima pa su je kritizirali na društvenim mrežama.

U NOVIM EPIZODAMA SHOWA Kourtney Kardashian i suprug Travis odustali su od najveće želje: 'Sve je u Božjim rukama'

- Kao da nije znao, pogledajte joj trbuh. Ovo je sve marketing; Vidno je trudna, kako Travis to nije znao? - pitali su se neki, dog su drugi imali odgovor.

- Pa ovo je bila objava za javnost i ostatak svijeta, naravno da je on znao, pa suprug joj je - stala je u obranu Kourtney i Travisa jedna pratiteljica.

ZAMALO SU ODUSTALI Kourtney Kardashian (44) je trudna: Suprugu je vijest otkrila transparentom na koncertu...

Dok je nekim pratiteljima zasmetalo, drugi su bili oduševljeni, pogotovo jer su Kourtney i Travis već duže vrijeme pokušavali dobiti dijete.

- Mislim da je ovo savršen način za objaviti javnosti sretnu vijest. Sigurno je znao, ali je ostao iznenađen što je ona na njegovom koncertu podigla taj transparent - pisali su neki.

- Ona je tako sretna s njim, Koga briga što je on već znao, ovo je preslatko - komentirali su drugi.

Inače, Kourtney i Travis poušavali su dobiti dijete godinu dana.

NOVA SEZONA KARDASHIANKI Khloe se bori s karcinomom kože, a Kim i Kourtney ponovno u sukobu: 'Ona je takva u srži'

- Službeno smo završili s umjetnom oplodnjom. Smrznuli smo sedam jajašaca, no niti jedno se nije razvelo. Voljeli bismo bebu više od svega, a ja stvarno vjerujem u ono što Bog sprema za nas. Ako je to beba, onda vjerujem da će se to dogoditi. Najvažnije je da smo sretni i dobri roditelji svojoj djeci - poručila je nedavno Kourtney koja je s Travisom imala čak tri vjenčanja.

Podsjetimo, Travis iz propalog braka s bivšom missicom Shannom Moakler (48) ima sina Landona (19) i kći Alabamu (17), dok Kourtney iz propale veze s bivšim dečkom Scottom Disickom (40) ima troje djece, kći Penelope te sinove Masona i Reigna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bree77 20.06.2023.

    lik joj djeluje sablasno....

  • 20.06.2023.

    Fan ovih može bit samo netko retardiran.

  • Imperatrice 20.06.2023.

    Pogledajte spot od Blink-a. Replika scene kada djevojka u spotu drži transparent. To je učinila i Kardashianka radi fore, znao je da je trudna...logički...

Komentiraj...
Vidi sve komentare