Obavijesti

Show

Komentari 6

Kourtney Kardashian i suprug Travis odustali su od najveće želje: 'Sve je u Božjim rukama'

Kourtney Kardashian i suprug Travis odustali su od najveće želje: 'Sve je u Božjim rukama'
6

To je otkrila u premijernoj epizodi nove sezone reality showa The Kardashians, a sa suprugom Travisom Barkerom je zamrznula sedam jajašaca, no niti jedno se nije razvilo

Najstarija sestra Kardashian, Kourtney (44), odustala je od daljnjih tretmana umjetne oplodnje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

To je otkrila u premijernoj epizodi nove sezone reality showa The Kardashians, a sa suprugom Travisom Barkerom (47) je zamrznula sedam jajašaca, no niti jedno se nije razvilo.

- Službeno smo završili s umjetnom oplodnjom. Voljeli bismo bebu više od svega, a ja stvarno vjerujem u ono što Bog sprema za nas. Ako je to beba, onda vjerujem da će se to dogoditi. Najvažnije je da smo sretni i dobri roditelji svojoj djeci - poručila je Kourtney koja je s Travisom imala čak tri vjenčanja.

Kourtney slavi 44. rođendan: Bivši ju je prosio nekoliko puta, ali 'da' je rekla susjedu Travisu
Kourtney slavi 44. rođendan: Bivši ju je prosio nekoliko puta, ali 'da' je rekla susjedu Travisu

Par je prethodno vezalo dugogodišnje prijateljstvo, a onda su se ludo zaljubili.

NY: 2021 MTV Video Music Awards - Red Carpet

On iz propalog braka s bivšom missicom Shannom Moakler (48) ima sina Landona (19) i kći Alabamu (17), dok Kourtney iz propale veze s bivšim dečkom Scottom Disickom ima troje djece. 

Landon i Alabama se odlično slažu s Kourtney, zbog čega su 'zaratili' s majkom koja je imala niz neugodnih ispada u javnosti zbog nove ljubavi svog bivšeg supruga.

Više je puta naglasila i kako više ne prepoznaje svoju djecu koja su se dala kupiti darovima reality zvijezde, a na to se oglasila maloljetna Alabama koja joj je poručila da nikada nije bila 'majka godine'.

PA/Pixsell

Kourtney već neko vrijeme otvoreno priča i problemima sa začećem zbog kojih je nabacila koji kilogram viška, a zbog toga je trpjela strašne uvrede internetskih hejtera.

Vanity Fair Oscar Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 27 Mar 2022

POGLEDAJTE 24 PITANJA S EDINOM PRŠIĆ BABIĆ: