To je to što me zanima!

Farmeri: Nagradu od 500.000 kuna smo podijelili na tri dijela

ČOVJEK OD RIJEČI Goran je prvi pobjednik realityja koji je zadržao samo trećinu nagrade, a ostatak dao suparnicima. Nakon završetka 'Farme' posjetio je većinu kolega iz showa
Vidi originalni članak

Pobjednik 'Farme' Goran Kaleb (28) obećao je nakon izlaska iz showa nagradu od pola milijuna kuna podijeliti s farmerima Antom Baždarićem (21) i Josipom Tomljanović (29).

- Gogi je održao obećanje. Novci su nedavno sjeli, a mi smo ih podijelili na tri ravnopravna dijela - kaže Splićanin Ante. Nakon završetka 'Farme' posjetio je većinu kolega iz showa, a kod Požežanke Josipe zadržao se 15-ak dana u njezinoj rodnoj Slavoniji.


- S Goranom sam se nedavno našao u Splitu i zabavili smo se vani. Josipa nije mogla doći, pa nikako da se vidimo u kompletu - kaže Ante. Nakon reality showa nastavili su svojim uobičajenim životom.


- Trenutačno ne radim jer sam se posvetio vozačkom ispitu - kaže konobar. Dodaje kako će s novcima od nagrade kupiti auto i financijski pomoći obitelji, a ostatak staviti u banku. 


- Trenutačno nemam curu, ali ima vremena. Mlad sam i ne treba se žuriti - kaže Ante. Josipa se i dalje bavi ugostiteljstvom te je omiljena konobarica u svojem kraju. Prije dvije godine je za trud osvojila nagradu za najbolju radnicu. Pobjednik Goran vratio se iz Beograda gdje je s ekipom i 600 mladih iz Hrvatske otišao party vlakom proslaviti nagradu.

- Fešta je bila četiri dana i noći. Neopisivo i predobro druženje s ljudima koje ne znaš, a postanu ti kao obitelj - kaže sportski animator iz Rogotina kraj Ploča. Od osvojene nagrade planira kupiti auto i graditi apartmane.


- Nemam curu, sretno sam slobodan. Zabavljam se s ekipom i čekam ljetnu sezonu, pa počinjem raditi - kaže Kaleb, za kojeg prijatelji kažu da je glavni zabavljač u društvu.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • kung fu panda 11.03.2017.

    eto bar su pošteno podjelili sad sviđao se on nama ili ne nije od osta napravio ..zicu

  • 08.03.2017.

    Taliban, naivko i laka konobarica

  • plavi cvijet 08.03.2017.

    Svaka čast Goranu. Poštenje uvijek razveseli i one koji dobiju novac kao u ovom slučaju, a i nas koji samo o tome čitamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare