Obavijesti

Show

Komentari 85

Farmeri: Nagradu od 500.000 kuna smo podijelili na tri dijela

Farmeri: Nagradu od 500.000 kuna smo podijelili na tri dijela
10

ČOVJEK OD RIJEČI Goran je prvi pobjednik realityja koji je zadržao samo trećinu nagrade, a ostatak dao suparnicima. Nakon završetka 'Farme' posjetio je većinu kolega iz showa

VIDEO

Pobjednik 'Farme' Goran Kaleb (28) obećao je nakon izlaska iz showa nagradu od pola milijuna kuna podijeliti s farmerima Antom Baždarićem (21) i Josipom Tomljanović (29).

- Gogi je održao obećanje. Novci su nedavno sjeli, a mi smo ih podijelili na tri ravnopravna dijela - kaže Splićanin Ante. Nakon završetka 'Farme' posjetio je većinu kolega iz showa, a kod Požežanke Josipe zadržao se 15-ak dana u njezinoj rodnoj Slavoniji.


- S Goranom sam se nedavno našao u Splitu i zabavili smo se vani. Josipa nije mogla doći, pa nikako da se vidimo u kompletu - kaže Ante. Nakon reality showa nastavili su svojim uobičajenim životom.


- Trenutačno ne radim jer sam se posvetio vozačkom ispitu - kaže konobar. Dodaje kako će s novcima od nagrade kupiti auto i financijski pomoći obitelji, a ostatak staviti u banku. 


- Trenutačno nemam curu, ali ima vremena. Mlad sam i ne treba se žuriti - kaže Ante. Josipa se i dalje bavi ugostiteljstvom te je omiljena konobarica u svojem kraju. Prije dvije godine je za trud osvojila nagradu za najbolju radnicu. Pobjednik Goran vratio se iz Beograda gdje je s ekipom i 600 mladih iz Hrvatske otišao party vlakom proslaviti nagradu.

- Fešta je bila četiri dana i noći. Neopisivo i predobro druženje s ljudima koje ne znaš, a postanu ti kao obitelj - kaže sportski animator iz Rogotina kraj Ploča. Od osvojene nagrade planira kupiti auto i graditi apartmane.


- Nemam curu, sretno sam slobodan. Zabavljam se s ekipom i čekam ljetnu sezonu, pa počinjem raditi - kaže Kaleb, za kojeg prijatelji kažu da je glavni zabavljač u društvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...