To je to što me zanima!

Lojzek iz Ljubavi na selu opet postao tata: Stigla nam je Ana

Par se upoznao preko društvene mreže prije tri godine kada mu se Monika javila jer ga je zapazila u showu. Tri mjeseca kasnije, kažu, saznali su da će postati roditelji
Vidi originalni članak

Presretan sam. Ponovno sam postao otac. Rodila se curica, a supruga i ja nadjenuli smo joj ime Ana. Nisam prisustvovao porodu, ali sam ih posjetio, rekao nam je  Alojz Kanceljak zvani Lojzek (34). Supruga Monika (20) u zabočkoj Općoj bolnici Zabok rodila je još jednu curicu.Naime, par već ima jedno dijete, kći Luciju (1). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Alojz i Monika ne planiraju treće dijete, a još uvijek nisu stigli proslaviti dolazak nasljednice.

- Mislim da je dvoje djece sasvim dovoljno. Ne razmišljamo o prinovi. Još uvijek nisam napravio feštu - dodaje. 

Par se upoznao preko društvene mreže prije tri godine kada mu se Monika javila jer ga je zapazila u showu. Tri mjeseca kasnije, kažu, saznali su da će postati roditelji.

Žive u obiteljskoj kući Kanceljaka u zaseoku Glogovcu pokraj Tuhlja u Zagorju, a oko kćeri im pomaže njegova majka Štefica i otac Josip

- Lojzek se odlično snalazi kao tata, a kao suprug još bolje - rekla je Monika prošle godine za RTL. Lojzek kaže da je bio presretan kada je postao otac, ali na porodu koji je trajao 12 sati ipak nije bio.

- Onesvijestio bi se pa bi doktori imali više posla s njim nego sa mnom. Bolje da je bio doma, dobro je sve prošlo, hvala Bogu curica je zdrava - rekla je Monika. Dodala je kako malenu trenutno muče zubići koji joj rastu. 

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Idi na 24sata

Komentari 49

  • 07.07.2019.

    Iskrene cestitke i sretno u budućnosti..... Ljudi moji zasto tolko zlobe u komentarima. Pa zar bas nikad ne mozete podijelit neciju srecu.

  • 28.06.2019.

    Niste napisali - fatalni

  • MINI-sun 28.06.2019.

    Sretno roditeljima i malim princezama...sto se tice fizickog izgleda majcinih zubi?! Definitivno nemora biti uzrok zapustanje i nemar...trljala sam i ribala svoje u prvoj trudnoci sve 5 u drugoj nazalost pokvarili se...ali nisam pustila ,posto je carski bio ,odmah po oporavku popravak i krpanje,zbog estetike ali prvenstveno zbog zdravlja...kako je moja zubarica rekla bolje biti bez zubi nego sa pokvarenim i trulim u ustima da donose sve negativno...ako ima socijalno i dopunsko rjesit ce se nesto...bitna je volja i zelja,usprkos sto ima dvoje djece moze odvojiti malo vremena ...za sebe...ne druge...

Komentiraj...
Vidi sve komentare