To je to što me zanima!

Filip Car o susretu s Donatellom Versace: 'Vidio sam ju. Nakaza'

Iako je u realityju debitant, dobro se snašao u najkontroverznijoj igri na Balkanu. Već je na glasu i kao pravi zavodnik oko kojeg se 'motaju' zgodne starlete
Vidi originalni članak

U srpskom realityju 'Zadruga' zaista nikad nije dosadno. Sinoć se u središtu pozornosti našao Hrvat Filip Car koji je pred milijunima gledatelja otkrio kako je uživo vidio slavnu modnu dizajnericu Donatellu Versace (65). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedno od najutjecajnijih žena u svijetu mode nije ostavila najbolji dojam na reality zvijezdu. Svojim cimerima ispričao je kako mu se ne sviđa Donatellin izgled. 

NEMAJU GRANICU? Kći nasrnula na majku u showu Zadruga: 'Ti želiš sahraniti oca'

- Vidio sam tu nak*zu uživo. Bože sačuvaj kako žena izgleda - rekao je Car. 

Iako je u realityju debitant, dobro se snašao u najkontroverznijoj igri na Balkanu. Već je na glasu i kao pravi zavodnik oko kojeg se 'motaju' zgodne starlete.

Na njegov šarm prvo je pala atraktivna Aleksandra (22) s kojom je danima izmjenjivao nježnosti u krevetu. A onda je 'bacio oko' i na Minu s kojom je mjesecima u turbulentnoj vezi. 

Riječ je o djevojci koja je prije dvije godine priznala je kako se bavila prostitucijom. Kao razlog navela je siromaštvo u obitelji te se pravdala kako je na taj način donosila kruh na stol. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Krušo Hagur 17.02.2021.

    cenzurirali "nakaza" hahaha ajde dajte sad njemu žuti jer "vrijeđa" 🤣🤣

  • LJEPOTICA 1 17.02.2021.

    "Zavodnik",motaju se cure oko njega😱😱😱🤬,oko ovoga se motaju lanci!

  • 17.02.2021.

    On kao zgodan, ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare