Show

Komentari 14

Filip Car o susretu s Donatellom Versace: 'Vidio sam ju. Nakaza'

Filip Car o susretu s Donatellom Versace: 'Vidio sam ju. Nakaza'

Iako je u realityju debitant, dobro se snašao u najkontroverznijoj igri na Balkanu. Već je na glasu i kao pravi zavodnik oko kojeg se 'motaju' zgodne starlete

U srpskom realityju 'Zadruga' zaista nikad nije dosadno. Sinoć se u središtu pozornosti našao Hrvat Filip Car koji je pred milijunima gledatelja otkrio kako je uživo vidio slavnu modnu dizajnericu Donatellu Versace (65). 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Jedno od najutjecajnijih žena u svijetu mode nije ostavila najbolji dojam na reality zvijezdu. Svojim cimerima ispričao je kako mu se ne sviđa Donatellin izgled. 

- Vidio sam tu nak*zu uživo. Bože sačuvaj kako žena izgleda - rekao je Car. 

Iako je u realityju debitant, dobro se snašao u najkontroverznijoj igri na Balkanu. Već je na glasu i kao pravi zavodnik oko kojeg se 'motaju' zgodne starlete.

Na njegov šarm prvo je pala atraktivna Aleksandra (22) s kojom je danima izmjenjivao nježnosti u krevetu. A onda je 'bacio oko' i na Minu s kojom je mjesecima u turbulentnoj vezi. 

Riječ je o djevojci koja je prije dvije godine priznala je kako se bavila prostitucijom. Kao razlog navela je siromaštvo u obitelji te se pravdala kako je na taj način donosila kruh na stol. 

Najčitaniji članci