To je to što me zanima!

Filip nakon što je upoznao ženu u 'Braku na prvu': 'Uvijek imam nekaj sa strane, kad god hoću'

Filip Belić i Tamara Razum novi je par koji je u showu 'Brak na prvu' stao pred matičara
Vidi originalni članak

Eksperti 'Braka na prvu' spojili su u ponedjeljak novi par. Zagrepčaninu Filipu Beliću (32) namijenili su Samoborku Tamaru Razum (27) jer je energična, voli sport i uživa u životu. Kako voli disciplinu, smatrali su da mu ona može dati element spontanosti.

'BRAK NA PRVU' Nakon vjenčanja Alen i Ana su popričali, a on priznao: 'Njezine prijateljice su više moj tip...'

Filip je prije vjenčanja otkrio kako ima visoke kriterije, da su njegovi tip atraktivne, pristojne, samostalne i tihe djevojke sportskog duha.

- Ja držim do svoga izgleda, mora i ona. Mora biti samostalna, ne da živi kod mame i tate nego mora nešto raditi - rekao je.

NOVA EPIZODA ČETVRTE SEZONE Filipu iz 'Braka na prvu' nije se svidjela Tamara, a gledatelji: 'Umišljen si, imaš li ogledalo?'

O svom ljubavnom životu nije govorio, ali se požalio na žene na društvenim mrežama.

- Nisam razočaran u žene nego sam razočaran u taj internet prikaz žene. Sve na slikama izgledaju kao avioni, a uživo kamioni - naglasio je. 

Prije sudbonosnog 'da' razgovarao je s eksperticom Ivom Stasiow koja ga je upitala je li spreman na kompromise s budućom partnericom.

- Nije baš da imam vremena za takvo nešto, ali mislim da ćemo ugurati zajedničko vrijeme, da ću se ja pokušati prilagoditi i pokušati pronaći kompromis. Ako će i ona pronaći kompromis prema meni. Da ona razumije da ja imam svoje vrijeme, da ćemo imati zajedničko vrijeme i još svatko za sebe - zaključio je. 

Filip je došao pred matičara opušten, govoreći da nema očekivanja. Tamaru je dopratio otac, a kad se Filip okrenuo, po njegovu izrazu lica moglo se odmah vidjeti što misli. 'Ništa', rekao je i nastavio:

- Nije to tip cure s kojim bi pokrenuo priču ili imao nešto. Ne vjerujem da će biti nešto od toga. Dodao je kako je ne bi mogao dovesti niti baki.

ZAHTJEVNI ŽENICI U 'BRAKU NA PRVU' Alen očekuje dramu u braku, Filipu su sve lađe potonule, a Lovre traži izgled i intelekt...

-  Zubi su mi najbitniji, znači, ne mogu vidjeti žute zube. Tetovaža, ovakva... Ne bih je baki dopeljao nikad - rekao je kasnije Filip 

- Mene dečki tu gledaju... Ne rugaju se meni, nego ono, smiju se zato što znaju da... Nema šanse - dodao je. 

- Ja imam uvijek sa strane nekaj. Mogu imat kad hoću. Nema veze ako ću biti sam, pa neću biti s bilo kime, to sam odmah rekao  - zaključio je. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Jennifer07447 08.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • Ivana977 07.02.2024.

    "ja držim do svog izgleda" hahahahah

  • đovanoti 07.02.2024.

    meni je ova djevojka baš simpatična,a on je malo čudan i pun sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare