To je to što me zanima!

Film o 'Wonder Woman' dolazi prije nego što je bilo očekivano

Kako je film o Batmanu i Supermanu te njihovom sukobu ipak polučio financijski uspjeh, čini se da su glavešine iz Warner Bros.-a odlučile pomaknuti neke filmove unaprijed
Vidi originalni članak

Poslije objave prve slike iz nadolazećeg superherojskog spektakla 'Wonder Woman', u kojoj smo po prvi put osim naslovne junakinje vidjeli i druge Amazonke, dogodile su se promjene u datumu izlaska filma.

Premda se o razlozima može nadugačko i naširoko raspravljati, najlogičniji razlog je poprilično dobra kritika koju je glumica dobila za svoju ulogu u filmu 'Batman v Superman: Zora pravednika'. Osim pohvale glume, kritičari su se složili i da je lik Wonder Woman podosta kvalitetno predočen, pa je jasno da Warner Bros. pokušava zaraditi dok su takva razmišljanja još aktualna.

Tako je datum dolaska filma u kino pomaknut za gotovo cijeli mjesec dana. Glumica do izlaska filma ima u planu objaviti još dva filma, no trenutačno je 'samo' film o besmrtnoj ratnici, Amazonki, u žiži javnosti. Osim 'Wonder Woman', na rasporedu Warner Bros.-a pojavili su se i za sad neimenovani filmovi iz svijeta Supermana i Batmana, koji bi trebali izaći 05. listopada 2018. te 01. studenog 2019. godine.

Pogledajte video

Uz Gal Gadot u filmu glume i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Säid Taghmaoui, David Thewlis, Elena Anaya, Ewen Bremner te Lucy Davis. Na nedavno objavljenoj slici mogle su se vidjeti i Connie Nielsen u ulozi Dianine majke Hippolyte, Robin Wright kao generalicu Antiopu i Lisu Loven Kongsli kao poručnicu Menalippe.

Redateljica je Patty Jenkins, koja se u zadnjih par godina držala malo po strani, praktički bez hitova još od 'Čudovišta' s Charlize Theron u glavnoj ulozi.

'Wonder Woman' u kina dolazi početkom srpnja 2017., a trenutačno ju možemo vidjeti u 'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare