Obavijesti

Show

Komentari 1

'Wonder Woman': Gal Gadot slikala se uz ostale Amazonke

'Wonder Woman': Gal Gadot slikala se uz ostale Amazonke
5

Nakon fenomenalnog posla kojeg je odradila u 'Batman v Superman: Zora pravednika', Gal Gadot vraća se na scenu. Ali ne sama jer sa sobom vodi i druge Amazonke

VIDEO

Najnovija slika iz nadolazećeg superherojskog spektakla, 'Wonder Woman', po prvi put je osim naslovne junakinje, ili likova slučajno fotografiranih na setu, pokazala i glavne Amazonke iz filma.
 
Tako možemo na slici vidjeti Connie Nielsen u ulozi Dianine majke Hippolyte, Robin Wright kao generalicu Antiopu i Lisu Loven Kongsli kao poručnicu Menalippe. To troje besmrtnih žena-ratnica, tj. Amazonki, odgojiti će Dianu Prince.
 
Jasno, vrlo vjerojatno je da ćemo vidjeti i sukobe između te tri odgojiteljice. Ipak, mlada Amazonka od samo par tisuća godina mora dobiti neki motiv za odlaskom iz njene domovine Themyscire.
 
Pogledajte galeriju

Iako su se diljem interneta javila prigovaranja kad se pojavila prva slika, mišljenja smo da bi ova fotografija trebala ušutkati čak i najtvrdokornije protivnike glumice.

U filmu, uz Gal Gadot u naslovnoj ulozi, glume i Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, Säid Taghmaoui, David Thewlis, Elena Anaya, Ewen Bremner te Lucy Davis . Redateljica je Patty Jenkins (po prvi put u značajnoj ulozi nakon 'Čudovišta' s Charlize Theron u glavnoj ulozi), dok je scenarist Jason Fuchs ('Pan').

Wonder Woman u kina opet stiže krajem srpnja 2017., a trenutačno ju možemo vidjeti u 'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode