Obavijesti

Show

Komentari 1

'Batman v Superman': Nasilna verzija dolazi sredinom ljeta

'Batman v Superman': Nasilna verzija dolazi  sredinom ljeta
3

Warner Bros. je već sad najavio da će nam sredinom ljeta pružiti priliku da pogledamo 'Batman v Superman: Zora pravednika' u onom izdanju kakvo je i trebalo biti - Rated R

VIDEO

Dok 'Batman v Superman' hara kinima i obara raznorazne rekorde vezane za zaradu i posjećenost, glavešine iz Warner Bros.-a potrudile su se i pokazale nam djelićak onoga što nas čeka u produljenoj verziji filma.

Pogledajte video

Za one koji nisu upoznati sa Supermanovim svijetom i mitologijom, u isječku se poprilično jasno vidi jedan od Supermanovih groznijih i opakijih neprijatelja, Steppenwolf.

U pitanju je zapovjednik vojske možda najjačeg Supermanovog protivnika, Darkseida, za koga smo već ranije dobili naznaku da bi mogao stići u narednom filmu s Batmanom, Supermanom, Wonder Woman i ostalima kao glavnim akterima.

Iako je film još uvijek u kinima, pa se čekaju finalne brojke o zaradi, a samim time i o uspješnosti, već sad je jasno da će Warner Bros. nastaviti sa snimanjem filmova o ovim superjunacima. Pretpostavlja se da je glavni razlog za to suparništvo između Marvela i izdavača 'njihovih' superheroja, DCa.

Stoga i nije iznenađujuće što ćemo već 16. srpnja dobiti produljenu verziju filma, od čak tri sata. Ono što ipak je iznenađujuće jest činjenica da će film dodati scene koje će mu dati oznaku R. No opet, ako uzmemo u obzir zaradu koju je 'Deadpool' zaradio upravo zbog te oznake, ne bismo se trebali toliko zabrinjavati.

U glavnim ulogama nalaze se Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman) i Amy Adams (Lois Lane). Sporedne uloge preuzeli su Gal Gadot (Wonder Woman), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Diane Lane (Martha Kent), Laurence Fishburne (Perry White) i Holly Hunter (senatorica Finch).

'Batman v Superman: Zora pravednika'  u CineStar kinima možete pogledati već danas, dok ćete se za produljenu verziju s oznakom R, kako smo rekli, morati strpjeti do 16. srpnja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode