To je to što me zanima!

Frontmen benda Guns N' Roses izgledom šokirao obožavatelje: 'Trebao je ostaviti lice na miru'

Na društvenim mrežama se čak počelo nagađati da se glumac podvrgnuo transplantaciji kose ili da, eventualno, nosi periku ili tupe. Strani mediji idu i korak dalje te nagađaju kako pjevač redovno ide na zatezanje lica
Vidi originalni članak

Kontroverzni roker Axl Rose (56), frontmen benda Guns N’ Roses, poznat je po neobuzdanom ponašanju, tučama, tužbama, ali i odličnom vokalu. Od seks zvijezde za kojom su žene uzdisale na posljednjem pojavljivanju u javnosti izgleda skroz neprepoznatljivo.

POGLEDAJTE VIDEO;

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač je nastupio na festivalu u Kaliforniji s pjevačicom Carrie Underwood te su zajedno otpjevali hitove poput Sweet Child O' Mine, Paradise City i Welcome To The Jungle, a na službenom profilu benda objavljene su i fotke gdje zajedno poziraju.

Obožavatelji su primijetili njegovu neobičnu odjevnu kombinacija, ali i frizuru. Na društvenim mrežama se čak počelo nagađati da se glumac podvrgnuo transplantaciji kose ili da, eventualno, nosi periku ili tupe. Strani mediji idu korak i dalje te se nagađa kako redovno ide i na zatezanje lica i botoks.

SLAVI 59. ROĐENDAN Axl Rose: 'Tata me zlostavljao, isprao mi je mozak vjerom...'

Frontmen je do sada potvrdio samo korekciju nosa.

- Više ne sliči na sebe - jedan je od komentara ispod slike.

- Trebao je ostaviti lice na miru - još je jedan od komentara.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Nabim 22.06.2022.

    vidi cuda, 40 godina poslije sto smo prvi put culi za njega je ostario i zdebljo se! stvarno mu nije u redu ic na plasticne operacije, to je ok samo ako je zensko i plastika ide u grudi

  • Liberi Fatali 22.06.2022.

    nema 56 nego 60

  • 22.06.2022.

    Ni stas ni glas kao prije, ni blizu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare