To je to što me zanima!

G. Spanic gola i u tangama pozirala za erotski časopis

Glumica je prije četiri godine odbila skinuti se za Playboy. Urednici meksičkog časopisa H Extremo su je nagovorili da se skine. Snimala je deset sati
Vidi originalni članak

Venezuelanska glumica hrvatskih korijena Gabriela Spanic (36) prije četiri godine odbila je pozirati za Playboy. Urednici meksičkog erotskog časopisa H Extremo u srpnju su je nagovorili da se skine za rujanski broj. Zvijezda telenovele 'Soy tu duena' gola se valjala po krevetu i pozirala u tangama i samostojećim čarapama. Editorijal je snimala deset sati u raskošnoj vili u središtu Meksika. Vizažisti su htjeli istaknuti njezinu prirodnu ljepotu pa su izbjegavali nanošenje teške šminke, a stilisti su joj umjesto odjeće dali samo masivni biserni i dijamantni nakit. Gabriela se posljednih tjedana nije pojavljivala u javnosti jer je završila u bolnici. Srušila se na snimanju telenovele, a zbog jakih bolova u mišićima kući se vratila u invalidskim kolicima. Brzo se oporavila i vratila na set. Glumica još čeka da se protiv njezine bivše pomoćnice Marcije Celeste Fernandez Babio (24) podigne optužnica za pokušaj ubojstva. Najmanje četiri mjeseca trovala je nju, majku Josefinu i dvogodišnjeg sina Gabriela.
- U hranu je stavljala otrov za štakore. Čim sam posumnjala na nju, pobjegla je u Kolumbiju. To je radila iz ljubomore jer je htjela biti poput mene - rekla je Gabriela.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • stipe 16.09.2010.

    cetvrta i peta slika - nije ona garant!!! ovo drugo je...

  • slama 16.09.2010.

    koliko retuširanja..OMG

  • crazy-girl87 16.09.2010.

    ona je ovak zgodna al mal previše retuširanja i nisam znala da ima umjetne cice..šteta

Komentiraj...
Vidi sve komentare