To je to što me zanima!

Glazbenica Marina Tomašević na Farmi odlično kuha, a sjajna je i u vrtu: 'Bio joj je to izazov'

Sopranistica Antonella Malis i Boris Kosmač hvale Marinu Tomašević, koja se prijavila u ‘Farmu’. Kažu da je to napravila zbog novog izazova i hvale njezine brojne vještine
Vidi originalni članak

Jedna od natjecateljica ovogodišnje “Farme” je i glazbenica i slikarica Marina Tomašević (60). Zadranka je u reality show ušla, kaže nam njena bliska prijateljica, sopranistica Antonella Malis, zbog izazova.

POGLEDAJTE VIDEO: Trudna Ena Friedrich ušla u Farmu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Rekla je zašto ne probati ovako nešto s obzirom na to da nam je cijela ova situacija s koronom nametnula promjene. Pogotovo to što zadnjih nekoliko mjeseci, ako ne i godina, priča o odnosu čovjeka naspram prirode, koliko je to zanemareno. Čovjek je sastavni dio prirode - kaže Malis.

Marina joj je rekla da ulazi u reality show koji je i prije znala pogledati.

- Marina je to prihvatila kao izazov. Onoliko koliko bude spremna sebi dopustiti i iskontrolirati stvari, toliko će trajati unutra - smatra Malis. U show je, nastavlja Malis, Marina ušla otvorena srca.

- Ušla je bez ikakvih kalkulacija. U takvim situacijama čovjek vidi koliko može izdržati i sebe upozna. Marina je vrlo otvorena, prirodna i srčana žena, s puno iskustva i dobrih namjera. Zaista jedna predivna osoba. Poželjela bih je svakom za prijatelja. Meni je kao familija - zaključila je Malis.

Isto govori i Marinin prijatelj Boris Kosmač, imitator i direktor licence za Miss i Mistera turizma.

- Znam da će se odlično snaći u ‘Farmi’. Izvrsna je u svemu, od kuhanja preko vrtlarstva. I odličan je karakter. Smeta je jako nepravda. Uvijek je iznimno poštena i dobra - otkrio nam je Kosmač. I on, kao i Malis, smatra da je Marinin motiv za ulazak u show radoznalost.

- Marina je vidjela svijeta i svoje vještine pokazat će u ‘Farmi’. I ja joj predviđam pobjedu. Iako ne znam ostale kandidate. Osvojit će gledatelje svojom dobrom dušom, lijepim karakterom, neposrednošću, pjesmom i slikom. Marina je umjetnica - kaže Kosmač, koji je podsjetio na Marininu strast za slikanjem.

Naime, glazbenica već godinama slika portrete u vinorel tehnici i koristi vina. Nikad nije pohađala tečaj slikanja ili crtanja. Dosad je naslikala mnoge kolege: Gibonnija, Mišu Kovača, Mladena Grdovića, s kojim je rodbinski povezana... Bila je udana za njegova brata Paula, s kojim ima kćer Paulu. Marina je, kaže nam Kosmač, postala i baka. Njezina obitelj najveća joj je podrška u showu.

- Bila sam u velikoj depresiji. Vrlo brzo su mi umrli majka, sestra i šogor, a kad mi je umro i otac, to je bila kap koja je prelila čašu. Morala sam doći k sebi i naći nešto što će me održati na životu. I našla sam slikanje - zaključila je Tomašević, koja je i stekla status slikarice Hrvatskog društva likovnih umjetnika. Najbolje se opušta u samoći crtajući i meditirajući.

PLAYBOY ENA: 'Saznala sam da sam trudna tek nekoliko sati prije 'Farme', nije bilo vremena ni za prvi pregled'

Marina je rođena u Kumanovu u Makedoniji, a odrasla je u Zadru. Nakon 15 godina bavljenja glazbom, 1989., na poziv pokojnog Tomislava Ivčića, odlazi u Zagreb, gdje započinje njezin diskografski rad. Nakon prerane Ivčićeve smrti, započinje suradnju s Rajkom Dujmićem. Iz te suradnje nastaje album “Nedjelja popodne“.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Jeniffer Aniston 11.10.2020.

    Divna osoba!👍💌

  • morana1 11.10.2020.

    Nije sramota reći istinu - gaža nema, slikarski se uradci slabo prodaju ,a od nečega se mora živjeti . Stoga je Farma tu - zbog šoldi, naravno! Kakvi izazovi - gluposti!

  • GOGA SPLIT 11.10.2020.

    Sta bi njoj falilo kn. Ona ima prekrasan glas , pjeva kao slavuj svoje dalmatinske pjesme , moje je unuke obozavaju!❤️🎼🎤🎧

Komentiraj...
Vidi sve komentare