To je to što me zanima!

Gledatelji bijesni na Tomislava iz 'Večere': Ajme, koji podlac! Obraz mu vrijedi 5000 kuna

Šok i nevjerica! Drago mi je i svima bih se zahvalio, bili ste mi dobra ekipa i vama čestitam na uspjehu, kazao je Tomislav na proglašenju pobjednika. Dodao je kako pobjedu nije htio, već se ona samo dogodila...
Vidi originalni članak

Dvanaesta sezona 'Večere za 5 na selu' došla je do posljednje epizode, a čast da kuha u završnici sezone pripala je umirovljenici Snježani Repac iz Svetonedeljskog Brega. Unatoč desetkama koje je dobila, domaćica nije preuzela vodstvo i tako je Tomislav Kosar osvojio glavnu nagradu od 5000 kuna u obliku poklon bona za namještaj. On je cijelog tjedna svim kandidatima davao kritike uz, mnogi tvrde, nezasluženo niske ocjene što je razljutilo gledatelje. 

U VEČERI ZA 5 NA SELU Tomislav svima dao loše ocjene pa pobijedio: 'Šok i nevjerica...'

POGLEDAJTE VIDEO: Vampirica u 'Večeri za 5 na selu'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pobijedio je u samoborskom tjednu s 35 bodova, a neki ga gledatelji pamte i iz showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' gdje se nije proslavio.

- Šok i nevjerica! Drago mi je i svima bih se zahvalio, bili ste mi dobra ekipa i vama čestitam na uspjehu - kazao je Tomislav. Dodao je kako pobjedu nije htio, već se onda jednostavno dogodila. 

- Kod ocjenjivanja ću biti kritičan po pitanju svega, što očekujem i od drugih kandidata. Smatram da sve dolazi u obzir; od serviranja, ambijenta, atmosfere, jela… tako da ću gledati sve - rekao je Tomislav prije samog natjecanja. 

Ipak, gledatelji s našeg portala, nisu mu ostali dužni.

- Već jako dugo komentatori s raznih portala nisu tako složno pisali protiv nekoga kao protiv Tomeka, i to s punim pravom... fuj! - napisala je gledateljica. Drugi gledatelj je dodao da je 'podlac'.

JELENINA 'VEČERA ZA 5 NA SELU' Tomislav dao dvojku: 'Po hrani je bilo puno dlaka zbog lutke...'

- Wow koji podlac majko moja mila!!! Još se onako podlo smješka na proglašenju! - napisao je. Dodali su i da mu 'obraz vrijedi 5000 kuna'. 

 

POGLEDAJTE novu epizodu ‘FIRME’: Ono kad se ne predaješ na razgovoru za posao

Idi na 24sata

Komentari 202

  • stellio 09.11.2020.

    Cijeli život glasujemo za takve!

  • frizula 08.11.2020.

    Ivan je legenda nasmijano me i spasio tjedan svi su bili dragi ljudi osim ljigavca malog osvratan je Ivan ga odmah prokužio😄

  • maki klanac 08.11.2020.

    fuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare