To je to što me zanima!

Gledatelji bijesni: Zašto je serija 'Emily u Parizu' nominirana za Zlatni Globus? Ovo je zločin...

'Emily in Paris' dobila je nominaciju za najbolju televizijsku seriju u kategoriji mjuzikla ili komedije, a glumica Lily Collins, koja glumi Emily, dobila je nominaciju za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji
Vidi originalni članak

Ovog tjedna izašle su nominacije za dodjelu nagrada 'Zlatni globus', koje će se održati 28. veljače 2021. Gotovo svake godine postoji nominacija koja iznenadi publiku, a sada je to Netflixova serija 'Emily in Paris'.

POGLEDAJTE VIDEO: Modni promašaj na crvenom tepihu Zlatnog globusa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dok su jedni oduševljeni njom, drugi su je prozvali najgorom serijom na Netflixu ikad. Ove godine 'Emily in Paris' dobila je nominaciju za najbolju televizijsku seriju u kategoriji mjuzikla ili komedije. 

U toj kategoriji, serija se bori s 'Flight Attendant', 'The Great', 'Ted Lasso' te 'Schitt's Creek', a glumica Lily Collins (31), koja glumi Emily, dobila je nominaciju za najbolju izvedbu u televizijskoj seriji u mjuziklu ili komediji. Lily se u kategoriji bori s Kaley Cuoco, Elle Fanning, Jane Levy i Catherine O'Hare.

Gledatelji nisu oduševljeni što je 'Emily in Paris' nominirana za prestižnu nagradu.

- Nominacija 'Emily In Paris' za bilo kakvu nagradu pored serije 'I May Destroy You' doslovno je zločin i povrjeđuje moju dušu - pisali su korisnici Twittera. 

ZLATNI GLOBUS Netflix ponovno ruši rekorde: 'Mank' osvojio šest nominacija

- Razumijem ljude da uživaju u seriji 'Emily in Paris' jer je lagana, zabavna. Ali biti nominiran za Zlatni globus?! Zaista ne razumijem - pisali su gledatelji. 

Posljednja sezona serije 'Schitt's Creek' pomela je konkurenciju na Emmyju 2020., stoga se pretpostavlja da je favorit i ove godine na dodjeli 'Zlatnih globusa'. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • muskarac 05.02.2021.

    serija je samo za curice od 12-15god

  • buggybug 05.02.2021.

    Schitts Creek je odlicna serija.

  • Oblomir_Gombalo 05.02.2021.

    Bezvezna serija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare