To je to što me zanima!

Gledatelji oštro odgovorili na Tomislavovu rang listu, obrušili se na Jasmina i podržali Sanelu

Gledatelji u komentarima na društvenim mrežama ne štede natjecatelje showa 'Brak na prvu', a neki su im se posebno zamjerili. Obrušili su se na Jasmina i Tomislava, a Sanela je pokupila većinu komplimenata
Vidi originalni članak

U sinoćnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi su se prvi put svi međusobno upoznali na večeri. Kasnije su podijelili dojmove i mišljenja u manjim grupicama, a komentiranje žena od strane Tomislava i Bernarda gledateljima showa je posebno zasmetalo.

- Katastrofa koji likovi - zaključila je jedna od gledateljica nakon razgovora koji su vodili.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tomislav i Bernard složili su žene u rang listu, a ni jednom njihove supruge nisu bile pri vrhu liste. Tomislav je na prvo mjesto stavio Sanelu, nakon koje su slijedile Erna, zatim  Andrea, pa Goga, na petom mjestu Kristina, a posljednja na listi je Ana.

Gledatelji za Tomislava smatraju da je umišljen, samodopadan te da je s Kristinom dobio na lutriji.

'BRAK NA PRVU' Gordana: 'Sanela je ljubomorna na Anu, ali priznajem i ja sam'

- Dobio je na lotu, on ima 40 godina, a ona 28.

- Što si je on umislio da je neki frajer? - zapitala se jedna od gledateljica, dok je druga oštro napisala da ga ne bi primijetila ni na pustom otoku.

Uz već postojanu netrpeljivost prema Jasminovim komentarima, gledatelji su podržali Sanelu, za koju smatraju da damski podnosi razočaranje u cijelu situaciju.

- Sanela je najbolja ženska, a dobila je najgoreg tipa - glasi jedan od komentara uz tužni emotikon.

Za Jasmina, Sanelinog supruga su zaključili da nije za brak, već za neobaveznu vezu, no da on to još nije shvatio.

- Jasmin nije za brak. On je za provod i neobaveznu vezu i bolje mu je da to shvati na vrijeme, da tako svi shvate, bilo bi manje rastava i tužne djece - Komentirali su gledatelji.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mislimdakleznam 23.10.2021.

    Pa tko bi od ostalih kandidata parirao Saneli!? Možda onaj s degutantnim komentarima o njoj, gospodin B? Po meni, samo Jasmin. A Tomislavova lista? Žene, pa što se čudite, to su tipični muški komentari. Ovi su još dobri 😣😃

  • Fantasy_1 22.10.2021.

    Dva bijedna lika,pa tko bi njih dvoje uopće pogledao u stvarnom životu,ne bih ih primjetila ni da su zadnji na svijetu! Nek se pogledaju u ogledalo i budu sretni ako ikad išta nađu,a gabori bi još i birali....malo sutra!!!

  • mislimdakleznam 21.10.2021.

    Sanela mi je super, ali bi trebala biti otvorenija. Meni je Jasmin ok. Pristojan je i zgodan. Vrijeme će pokazati, ali više vjerujem u njih nego neke koji se, po meni, zalijeću s izjavama i previše su samouvjereni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare