To je to što me zanima!

Gledatelji šokirani: Zaručnik joj se bori za život, a atraktivna Maja ljubi drugog muškarca...

Maja u četvrtu sezonu ulazi kao zauzeta djevojka koja je prije početka reality avanture na društvenim mrežama objavila zaruke. Samozatajni Alen odmah je 'bacio oko' na atraktivnu medicinsku sestru
Vidi originalni članak

Vrijeme je za novu dramu u srpskom showu 'Zadruga', a ovaj put glavne uloge imaju vlasnik klubova Alen Hadrović i medicinska sestra Maja Marković. No krenimo redom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Maja u četvrtu sezonu ulazi kao zauzeta djevojka koja je prije početka reality avanture na društvenim mrežama objavila zaruke. Samozatajni Alen odmah je 'bacio oko' na atraktivnu medicinsku sestru, a brojnim cimerima priznao je kako se zaljubio. 

Nakon samo tri tjedna, produkcija je obavijestila Maju kako joj je zaručnik Jovica Putniković doživio prometnu nesreću te se nalazio u komi. Iako je na početku plakala, Maja je utjehu pronašla u Alenu, a nedavno su pali i prvi poljupci i zagrljaji.

U emisiji uživo otkrila je kako postoje emocije prema Hadroviću, a brojni gledatelji osudili su medicinsku sestru s obzirom na to da joj se zaručnik borio za život. 

U cijelu priču umiješala se i Jocina najbolja prijateljica, reality zvijezda Jelena Krunić koja je otkrila kako je Maja samo iskorištavala zaručnika koji joj je prije ulaska platio silikone. 

- Doveo te u grad i sve ti omogućio. Platio ti je silikone, a prije ulaska u show dao ti je oko 20 tisuća kuna za odjeću. On leži u bolnici dok se ti vucaraš s muškom hostesom - napisala je Jelena Krunić, a brojni gledatelji podržali su njezin stav. 

Idi na 24sata

Komentari 69

  • 20.10.2020.

    Dno dna

  • NASAZG 19.10.2020.

    ala odvratno biće ženskog roda

  • sexy_trubadur 19.10.2020.

    prije su nase zene bile prva  klasa  za sve ,,a ove  sad samo gledaju  kako  ce te prevariti  ,izvuci interes  i naslikavati  se sa obaveznim botoxom ,,, 

Komentiraj...
Vidi sve komentare