To je to što me zanima!

Glumac osvojio Zlatni globus pa ga utišali: 'Prevarili ste me!'

Daniel Kaluuya priznao je kako je zaista bio ljut kad je shvatio da govori uzalud, no i da ga je ubrzo prošlo. Nedugo kasnije dobio je priliku ipak javno se obratiti i zahvaliti svojoj obitelji, prijateljima i suradnicima
Vidi originalni članak

Britanski glumac Daniel Kaluuya (32) osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca za ulogu Freda Hamptona, aktivista Crnih pantera u filmu 'Judas and the Black Messiah', a njegov pobjednički govor postao je viralni hit. Treba na tome doduše 'čestitati' i organizatorima koji su ga nehotice utišali dok je govorio o filmu, njegovoj važnosti i zahvaljivao brojnim suradnicima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Jeste me! Prevarili ste me! - govorio je Kaluuya u šali u live prijenosu, nakon što su otklonjeni tehnički problemi, a on vraćen u program kako bi se javno obratio. 

78. DODJELA NAGRADA Seriji 'Kruna' čak četiri Zlatna globusa, 'Nomadland' najbolja drama, a 'Borat 2' komedija...

Kasnije je priznao kako je zaista bio ljut kad je shvatio da govori uzalud, no i da ga je ubrzo prošlo. S obzirom na to da se praktički sve dodjele nagrada u posljednjih godinu dana odrađuju online, nije neobično da se katkad i potkrade pogreška poput ove.

Dok je Kaluuya trebao imati svoj pobjednički govor, publika je u prijenosu mogla čuti njegovog kolegu Jareda Leta, koji je zaključio kako je prava šteta što ne čujemo britanskog glumca.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare