To je to što me zanima!

Glumica nakon potresa mozga: 'Šljiva' na oku, osmijeh na licu

Glumica se poskliznula i slomila nos. Na novoj fotografiji pokazala je ljubičastu modricu na lijevom lijevom oku. 'Malo klizanja = potres mozga, slomljen nos, izbočeno koljeno' navela je Susan svoje probleme
Vidi originalni članak

Američka glumica Susan Sarandon (73) na društvenoj mreži iznenadila je obožavatelje podijelivši fotografije ozljeda koje su joj se desile. Naime, pretrpjela je težak pad na okupljanju u New Hampshireu, piše The Sun.

Glumica se poskliznula i slomila nos. Na novoj fotografiji pokazala je ljubičastu modricu na lijevom lijevom oku.

KĆI SUSAN SARANDON Eva Amurri se razvodi: Čekaju treće dijete, ali nisu više par...

- Malo klizanja = potres mozga, slomljen nos, izbočeno koljeno. Dakle, izgleda da neću moći sresti ljude u New Hampshireu sa senatorom Sandersom. Zaista mi je žao što ću propustiti tu priliku - započela je glumica u objavi na društvenoj mreži i nastavila o političkim temama.

Naime, aktivistica je pružala potporu senatoru Bernieju Sandersu, no nezgoda ju je spriječila da ponovno sudjeluje u skupu potpore.

- Hitni slučajevi zahtijevaju smionost i vizionarsko vodstvo. Senator Sanders vjeruje u nas i zajedničku akciju za bolji svijet. On se bori za socijalnu, rasnu i ekonomsku pravdu cijeli život. Puno prije, nego je krenuo u predsjedničku utrku. Sada je vrijeme za nas da se borimo za njega - napisala je.

Osim glume Susan je aktivna u politici. Prošle godine bila je među 575 žena koje je policija jučer uhitila u Washingtonu ispred Senata na prosvjedu protiv američkog predsjednika Donalda Trumpa (73). Građani, među kojima je bila i Sarandon, su se okupili kako bi pokazali svoje nezadovoljstvo zbog Trumpove politike prema imigrantima. 

SUSAN SARANDON Glumica o dodjeli Oscara: 'Sve je to stvar lobiranja i novaca'

Sarandon i ostatak građana se omotao i u aluminijske prekrivače kakve su nosila djeca imigranata koje je policija razdvojila od roditelja na granici Amerike i Meksika. 

Sarandon je 2017. u razgovoru za The Guardian rekla kako iako se ne slaže s Trumpovom politikom da bi Hillary Clinton (70) bila opasnija da je postala američka predsjednica. 

- Mislim da je jako, jako opasna. Bili bi još u ratu da je ona predsjednica. Ne bi bilo puno lakše. Gledajte što se dogodilo pod Obamom, a nismo primijetili - ispričala je glumica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 28.11.2019.

    Kakve su ovo fotografije? Na prve dvije kvrga i šljiva na jednom oku, na trećoj šljiva na drugom oku???? Osim ako nije pala nekoliko puta?????

  • Vlad 28.11.2019.

    Nije dobro miješati lijekove sa alkoholom.

  • 28.11.2019.

    Molim nekog da mi objasni kada je ovo bili: ''Prošle godine bila je među 575 žena koje je policija jučer uhitila u Washingtonu..''

Komentiraj...
Vidi sve komentare