To je to što me zanima!

Glumica Nina Dobrev pokazala je raskošan dekolte u Cannesu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prekrasna glumica zablistala je na Festivalu u Cannesu u dugoj, uskoj, crnoj haljini koja je istaknula svaku njezinu oblinu
Vidi originalni članak

Kanadska glumica Nina Dobrev (32) pojavila se na Filmskom festivalu u Cannesu, a o njezinoj odjevnoj kombinaciji zasigurno će se još dugo pričati.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, glumica koju je javnosti poznata iz serije 'Vampirski dnevnici' pojavila se na ovome festivalu u jednostavnoj crnoj haljini bez naramenica koja se bila sve do poda. 

Ipak, glumica je pažnju plijenila i velikim dekolteom i dugim nogama koje je pokazala kroz duboki prorez na haljini. Svoju modnu kombinaciju, Nina je nadopunila sa dijamantnom ogrlicom i velikim dijamantnim prstenom.

Glumica je i na društvenim mrežama podijelila fotografiju u ovoj modnoj kombinaciji gdje je oduševila svoje pratitelje i ubrzo skupila preko 1,2 milijuna lajkova.

Nina se u Cannesu pojavila bez pratnje svog dečka, profesionalnog snowboardera Sauna Whitea

ZABRINUTI FANOVI Nina Dobrev završila u bolnici zbog alergije: 'Dobro sam sad'

Glasine o njihovoj vezi počele su se širiti početkom 2020. godine, a njima blizak izvor potvrdio je kako je njihova veza jako ozbiljna.

- Veza Nine Dobrev i Shauna Whitea ozbiljna je i jako im je lijepo. Oboje su aktivni, zabavni, vole se zabavljati, zajedno ići u avanture, a mogu razgovarati o bilo čemu i voditi duboke razgovore. Nina je jako otvorena osoba, puna ljubavi, jako voli Shauna i sretna je što je on dio njezina života- rekao je izvor za Daily Mail.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • nap 18.07.2021.

    Odlicna zgodna

  • VexB 18.07.2021.

    Raskošan dekolte?...Bog ti jadan pa ovo nije jelo tri tjedna :(

  • Rafo 18.07.2021.

    Haljina je OK, ali Nina nije baš neka ljepotica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare