Obavijesti

Show

Komentari 29

Glumica Nina Dobrev pokazala je raskošan dekolte u Cannesu

Glumica Nina Dobrev pokazala je raskošan dekolte u Cannesu
5

Prekrasna glumica zablistala je na Festivalu u Cannesu u dugoj, uskoj, crnoj haljini koja je istaknula svaku njezinu oblinu

Kanadska glumica Nina Dobrev (32) pojavila se na Filmskom festivalu u Cannesu, a o njezinoj odjevnoj kombinaciji zasigurno će se još dugo pričati.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Filmski festival u Cannesu VIDEO

Naime, glumica koju je javnosti poznata iz serije 'Vampirski dnevnici' pojavila se na ovome festivalu u jednostavnoj crnoj haljini bez naramenica koja se bila sve do poda. 

2021 Cannes Film Festival

Ipak, glumica je pažnju plijenila i velikim dekolteom i dugim nogama koje je pokazala kroz duboki prorez na haljini. Svoju modnu kombinaciju, Nina je nadopunila sa dijamantnom ogrlicom i velikim dijamantnim prstenom.

2021 Cannes Film Festival

Glumica je i na društvenim mrežama podijelila fotografiju u ovoj modnoj kombinaciji gdje je oduševila svoje pratitelje i ubrzo skupila preko 1,2 milijuna lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Dobrev (@nina)

Nina se u Cannesu pojavila bez pratnje svog dečka, profesionalnog snowboardera Sauna Whitea

Nina Dobrev završila u bolnici zbog alergije: 'Dobro sam sad'
Nina Dobrev završila u bolnici zbog alergije: 'Dobro sam sad'

Glasine o njihovoj vezi počele su se širiti početkom 2020. godine, a njima blizak izvor potvrdio je kako je njihova veza jako ozbiljna.

- Veza Nine Dobrev i Shauna Whitea ozbiljna je i jako im je lijepo. Oboje su aktivni, zabavni, vole se zabavljati, zajedno ići u avanture, a mogu razgovarati o bilo čemu i voditi duboke razgovore. Nina je jako otvorena osoba, puna ljubavi, jako voli Shauna i sretna je što je on dio njezina života- rekao je izvor za Daily Mail.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: