To je to što me zanima!

Goran Bogdan o seriji: 'Boli me ku**c za Hrvatsku. Napišite to'

Malo toga fali američkom tržištu, možemo im samo ponuditi naše probleme. Nije stvar novca, nego kako oni sve to rade. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, kaže glumac
Vidi originalni članak

Glumac Goran Bogdan (39) osvrnuo se na to da se serija 'Senke nad Balkanom' nije emitirala u Hrvatskoj. S obzirom na njegovu reakciju, izgleda da ga to nije puno dirnulo. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ma boli me ku*ac za Hrvatsku i za to što serija tamo nije emitirana. Slobodno to napišite - izjavio je Bogdan na početku razgovora, piše Kurir. Nakon toga je pričao o tome kako često snima za strano tržište, posebice američko.

Osim toga, dotaknuo se i toga po čemu su glumci s Balkana posebni pa ih se angažira, a druge ne. 

- Malo toga fali američkom tržištu, možemo im samo ponuditi naše probleme. Nije stvar novca, nego kako oni sve to rade. Za razliku od njih, mi jednostavno ne vidimo naše potencijale, niti ih otkrivamo, tako da nije problem u Americi. Sve je do pojedinca, kada bi se svako bavio svojim poslom, bilo bi mnogo bolje. Neka svatko čisti svoje dvorište i bavi se sobom. Kada bismo tako funkcionirali, odmah bi nam bilo bolje - kaže.

Inače radoholičar, ispričao je kako mu je teško što je završilo snimanje serije 'Senke nad Balkanom'. 

POTVRDIO VEZU? Goran Bogdan pozirao je s 11 godina mlađom Beograđankom

- Obožavam raditi i nijedan trenutak mi nije pao teško na snimanju. Ipak, razumijem Dragana jer je njemu stvarno bilo najteže. On se slomio kako bi serija bila ovako dobra - rekao je za kraj Bogdan. 

POGLEDAJTE SERIJAL 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 167

  • miroslav06 20.02.2020.

    Evo i mene zaboli qrac za tebe.

  • 05.11.2019.

    A tko je ovaj lik?

  • ivica969 05.11.2019.

    Ima pravo. Zatupljen i glup narod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare