To je to što me zanima!

Gordan Jandroković u rijetkom izlasku sa suprugom Sonjom

Sonja se na premijeri pojavila u dugoj svjetloplavoj haljini i crnom sakou. Imala je raspuštenu kosu i diskretnu šminku, a oko vrata je nosila je koraljnu ogrlicu. Njezin dragi odlučio se za crno odijelo te bijelu košulju
Vidi originalni članak

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković (54) izveo je proteklog vikenda svoju samozatajnu suprugu, liječnicu Sonju, na premijeru predstave 'Don Juan' u HNK-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par je u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu bio u društvu intendantice HNK-a Ive Hraste-Sočo (55), a fotoreporterima su pozirali ruku pod ruku.

Sonja se na premijeri pojavila u dugoj svjetloplavoj haljini i crnom sakou. Imala je raspuštenu kosu i diskretnu šminku, a oko vrata je nosila je koraljnu ogrlicu. Njezin dragi odlučio se za crno odijelo te bijelu košulju u nešto opuštenijem izdanju bez kravate.

ODUŠEVILA FANOVE Nina Badrić objavila je fotke u istoj kombinaciji koju je nosila na vjenčanju: Prekrasna damo!

Sonja i Gordan u braku su 28 godina, a zajedno imaju sinove Mihaela i Juricu te kćer Klaru. Samozatajna liječnica svojevremeno je otkrila što ju je privuklo kod supruga političara, ali i kako su se upoznali.

- Godinama smo ljetovali u Malinskoj na Krku. Uvijek mi je bio zgodan, bio je sportski tip, vrlo dobar rukometaš, samo se zbog fakulteta prestao baviti rukometom. Primijetila sam ga jer je lijepo skakao na glavu u more. Njegova me se vještina odmah dojmila, tako je to s djevojkama od 18, 19 godina. Gordan je uvijek tajanstveno odlazio s mora malo ranije od nas ostalih jer se pripremao za utakmice - ispričala je za Jutarnji list.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • šišaj 11.10.2022.

    Pa sad da je baš neka ljepotica -nije ali ok....

  • x00x 10.10.2022.

    nije ni njoj lako

  • kirby30 10.10.2022.

    Ona je gora neg on. On je jazavac za nju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare