To je to što me zanima!

Grše izbacio novi hit: Poslušajte 'Fantaziju' u duetu s Miach...

Spot za singl 'Fantazija' snimljen je u Milanu i energičan je uvod u njegov najveći solo koncert do sada - u subotu 10. veljače u zagrebačkom Domu sportova, što i on sam s nestrpljenjem iščekuje
Vidi originalni članak

Uoči nastupa 10. veljače u Domu sportova, triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste - Grše (28), predstavlja novi singl 'Fantazija' s pratećim videospotom snimljenim u Milanu. U pjesmi mu se pridružuje glazbenica i autorica Miach (27), s kojom je nedavno ostvario uspješnu suradnju u njenoj pjesmi 'Led'.

VELIKI INTERVJU S REPEROM Grše: 'Otac zapisuje u teku broj pregleda s YouTubea. 'Mamma Mia' bit će antologijska pjesma'

Najavio izlazak albuma

Novi singl ponovno nosi producentski potpis njegovih suradnika Mihovila Šoštarića Lockrooma i Elmara Žerića El Maara, dok su za prateći videospot prepun primamljivih kadrova iz Milana zaslužni Luka Matković i Ana Cindrić. 

Ovim singlom potvrđuje i objavu novog studijskog albuma.

- Na albumu aktivno radimo posljednjih nekoliko mjeseci i trenutno je u finalnoj fazi priprema. Jedan od najavnih singlova tog izdanja je upravo ova pjesma, a očekujem da ćemo album objaviti do kraja godine - rekao je reper.

'Mamma Mia' oborila rekorde

U posljednje četiri godine Grše se etablirao u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije. Singlovima poput 'Mamba', 'Sip' te nezaobilaznim hitom 'Mamma Mia' ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi. Iza njega su i dva studijska albuma - 'Tilurium' iz 2019. i 'Platinum' iz 2021.

S pjesmom 'Mamma Mia' ostvario je i svoj najznačajniji uspjeh do sada - u travnju 2023. godine dosegnuo je #1 Billboard Croatia Song liste i tako postao prvi hrvatski glazbenik na vrhu cijenjene liste najslušanijih pjesama na digitalnim streaming servisima u Hrvatskoj. S ovom pjesmom osvojio je i radijski eter te proveo 30 tjedana na HR Top 40 listi.

U ZNAKU TRAPA Dobitnici Cesarice za 24sata: 'Ovo bi bilo nerealno prije par godina. Pobjeda naše scene!'

Očekuje ga nastup u Domu sportova

Singl 'Fantazija' energičan je uvod u njegov najveći solo koncert do sada - u subotu 10. veljače u zagrebačkom Domu sportova, što i on sam s nestrpljenjem iščekuje.

- Prije svega hvala publici na svoj podršci i jedva čekam stati na pozornicu Doma sportova i napraviti najveći spektakl do sada - najavio je Grše.

PREMA BILLBOARDU Što su Hrvati slušali u prosincu? Na vrhu Desingerica, Prijović i Grše, nekoliko božićnih pjesama

Ulaznice za koncert dostupne su u prodaji, po pretprodajnoj cijeni od 12 eura, putem online platforme Core Event i na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old i Rockmark. Na dan koncerta, cijena ulaznice će biti 15 eura.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • SexyKitty17 03.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU4.FUN

  • Idesssssssss 02.02.2024.

    Debiiiilizam

  • 01.02.2024.

    ko? sa kim?

Komentiraj...
Vidi sve komentare