To je to što me zanima!

Grubnić iza kulisa: Namrštio bih se jače, ali ne mogu od botoksa

Ove nedjelje u showu je zablistala Nives Celzijus. 'Obukla je moj magični korzet. Kriv sam jer ne može disati i kriv sam jer nije izgledala nikada bolje', našalio se Grubnić
Vidi originalni članak

Marko Grubnić (38) glavni je stilist showa 'Tvoje lice zvuči poznato'. Uživa oblačiti svoje kolegice Maju Šuput (41), Nives Celzijus (38) i Indiru Levak (47). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zadužen sam za njihove stajlinge. Puno prije samog snimanja sam u glavi, ali i na papiru odredio stilske smjernice kojima želim ići u ovom projektu. Sve tri dame sam stilski odvojio i zacrtao im modne uloge - rekao nam je Marko. Ove nedjelje zablistala je Nives. 

RAZGOLITILE SE Grubnićev stajling: Gledatelji se pitaju nosi li Šuput gaćice, a Indira nosi dekolte do pupka

- Obukla je moj magični korzet. Kriv sam jer ne može disati i kriv sam jer nije izgledala nikada bolje - našalio se Grubnić. 

Ipak, najlakše mu je osmisliti stajling za Maju jer, kako kažu, surađuju već više od 15 godina.

POGLEDAJTE 24 PITANJA S MARKOM GRUBNIĆEM:

-  Kada je ona u pitanju, ja sam tu 'svoj na svome', mada je Maja sada u posebnoj ulozi, ali nije mi to problem, dapače bio mi je izazov malo 'smiriti' Maju i s kreacijama podržati njezinu novu ulogu... S Indirom sam također godinama radio, imali smo pauzu tako da nas je ovaj projekt ponovno spojio, mislim da je zadovoljstvo i sreća što smo opet 'zajedno' , oživjeli smo stare uspomene kojih je jako puno i obožavamo ih - rekao nam je Marko.

Stilist ne skriva da odlazi redovno na tretmane botoksa, a oko toga se našalio i u backstageu.

- Namrštio bih se ja i jače, ali ne mogu od botoksa - zezao se.

 

Ostalo je još malo do kraja prijava: Prijavi se na Rap Camp i osvoji nagradu u vrijednosti 150.000 kuna!

Idi na 24sata

Komentari 25

  • zolymedimurje@gmail.com 19.10.2020.

    Ne saginje se Marko.!!

  • Birvuannoa 19.10.2020.

    A gdje je mama?

  • VLADEK72 19.10.2020.

    Silom prilika pogledam "Tvoje lice ..." i dođe mi da se rasplačem kada vidim u što se emisija pretvorila. Voditelji su užasni, voditelj se stalno vješa po Maji koja je totalno nedorasla ulozi. O žiriju i posebno o stajlingu članica koje radi ekscentrični Mačak bolje da ne pišem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare