To je to što me zanima!

Gwen Stefani i Blake se zaručili: Skupa su 'teški' 1,6 milijardi kn

Blake Shelton i Gwen Stefani skupa sjede u žiriju 'The Voicea', gdje im je plaća po sezoni oko 84 milijuna kuna. Oboje su već ranije bili u braku, a Gwen s bivšim suprugom ima troje djece
Vidi originalni članak

Pop zvijezda Gwen Stefani (51) na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se ljubi s pjevačem Blake Sheltonom (44), s kojim je u vezi pet godina. Na ruci joj sjaji dijamantni prsten.

- Blake, da, molim te - napisala je Gwen u opisu fotografije. 

POGLEDAJTE VIDEO: Gwen Stefani

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glazbenik je bio nešto rječitiji od svoje buduće supruge. 

- Hej Gwen, hvala ti što si mi spasila 2020. godinu i ostatak života. Volim te. Čuo sam 'da' - napisao je Blake. 

Par se zaručio tijekom vikenda u Oklahomi, pišu strani mediji. Skupa su proveli proljetnu karantenu s njezino troje djece na njegovom ranču. Ovoga su se mjeseca uselili u novi dom u Los Angelesu, vrijedan tri milijuna dolara, odnosno 19 milijuna kuna. 

JOLIE, JOHNSON, THERON... Slavni roditelji bez predrasuda: Sinovi im se oblače u haljine...

- Upravo smo se preselili. Uzbudljivo je. Jučer smo radili ukrase i kolačiće za Noć vještica. Ovdje je stalno neka kreativnost - rekla je Gwen. 

Shelton već godinama sjedi u žiriju američkog showa 'The Voice', a u nekoliko sezona je i Gwen bila pored njega. Gwen je 'teška' 150 milijuna dolara, što je blizu milijarde kuna. Novac zarađuje kao pjevačica i modna dizajnerica, a bila je članica žirija u nekoliko američkih i britanskih talent emisija. Njezina točna plaća u 'The Voiceu' nije poznata, ali su strani mediji pisali kako po sezoni zaradi više od 13 milijuna dolara, odnosno oko 84 milijuna kuna. 

Toliko sada uprihodi i Blake Shelton po sezoni, ali se šuškalo da su mu ponuđeni dodatni bonusi otkako je u žiriju sjedila i njegova djevojka Gwen. No ta nagađanja nisu potvrđena. Blake je ukupno 'težak' otprilike 100 milijuna dolara, što je oko 650 milijuna kuna. Shelton je u prvim sezonama 'The Voica' zarađivao četiri milijuna dolara, odnosno 25 milijuna kuna, ali je s vremenom ta plaća narasla. 

Iz braka s Gavinom Rossdaleom, frontmenom rock benda Bush, Stefani ima Kingstona (14), Zumu (12) i Apolla (6). Shelton je bio dva puta u braku, od 2003. do 2006. s Kaynette Williams, a od 2011. do 2015. s Mirandom Lambert.

POGLEDAJTE NOVI SERIJAL NA 24SATA O SITUACIJAMA U FIRMI:

Idi na 24sata

Komentari 4

  • jamesbond7777 28.10.2020.

    A da su uzeli sirotinju dva siromaha manje😎😎🚗

  • Demetra 28.10.2020.

    Meni su oni totalno simpa pas.

  • danho 28.10.2020.

    A ona da ima 51 godinu...wow kako zena izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare