To je to što me zanima!

Hana u svojoj emisiji: Počela sam se šminkati s deset godina

Preferiram žene koje vole šminku i šminkaju se, ali nemam predrasude prema onima koje ne koriste, kaže Hana kojoj je 'make up' bitniji od onoga što će obući
Vidi originalni članak

Natjecateljica reality showa 'Gospodin Savršeni', a ujedno i pobjednica, Hana Rodić (21) pokrenula je vlastitu emisiju. Na RTL Playu emitira se 'Hana Make Up Queen' kojom 'gospođica savršena' uči djevojke kako se pravilno našminkati. 

OSUĐUJU NJEGOVU ODLUKU Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Jučer navečer, u prvoj epizodi, gledateljicama je pokazala tri 'looka' od kojih je jedan njezin izbor za doček Nove godine. 

- Meni je 'make up' najbitnija kombinacija, čak i bitnije od onoga što ću obući. Mislim da bi djevojke trebale pridavati malo više pažnje o tome kako će se našminkati - savjetuje Hana koja najviše voli zavoditi očima.

Osim što je dijelila trikove koji pomažu pri šminkanju, priznala je da smatra da jače žene koriste jači 'make up'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Preferiram žene koje vole šminku i šminkaju se, ali nemam predrasude prema onima koje ne koriste - kaže Hana po kojoj je 'make up' nešto kroz što iskazuje kreativnost i pokazuje sebe iznutra.  

Dok se emitirao 'Gospodin Savršeni', Hani su pristizale poruke tko ju je šminkao za snimanje.  

- Većinu ceremonija sam se sama šminkala, ali pred kraj sam dozvolila drugima - rekla je natjecateljica kojoj, kaže, put do pobjede nije bio nimalo lak. 

Pred kraj prve epizode priznala je da se počela rano šminkati, čak s deset godina. 

- Bolje da se djeca šminkaju nego da rade druge gluposti. Ja sam taj hobi pretvorila u način zarade. Roditelji mi mogu biti ponosni i sretni - zaključila je Hana. 

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Idi na 24sata

Komentari 99

  • Olympic.Marmot 27.12.2018.

    s deset se pocela sminkati, prema vlastitom priznanju do 21. "doktorirala". siroti alan turing doktorirao tek u 26. godini.

  • 25.12.2018.

    Ma daj curo smiri se,naporna si

  • KaticaSvalina 25.12.2018.

    Bila bi strasno ponosna na cerku koja se pocne sminkat sa 10 g ☺😂😂 Ribala bi šminku s arfom ☺☺

Komentiraj...
Vidi sve komentare