To je to što me zanima!

Harry Styles ljubi kanadsku glumicu? Nije skidao ruke s nje, a ima tetovažu s imenom bivše

Već se neko vrijeme šuška da bi Harry i Taylor mogli biti novi par na sceni, a sada su se glasine produbile
Vidi originalni članak

Bivši član grupe One Direction, pjevač i glumac Harry Styles (29), viđen je u društvu kanadske glumice Taylor Russell (29). 

STARA LJUBAV Harry Styles na odmoru otkrio tetovažu: Fanovi nagađaju da je posvećena bivšoj djevojci Oliviji

Već se neko vrijeme šuška da bi Harry i Taylor mogli biti novi par na sceni, a sada su se glasine produbile kada su zajedno stigli u noćni klub u Londonu. Bili su nerazdvojni, a u nekoliko su se navrata zamalo poljubili. 

Bili su u društvu slavnog voditelja Jamesa Cordena sa suprugom, a Harry je prije izlaska u kazalištu gledao Taylor u predstavi 'The Effect'. 

- Često su se držali za ruke. Harry se nije odvajao od Taylor niti na sekundu. Upoznao ju je s Jamesom te joj učestalo šaputao i nasmijavao je - otkrio je izvor za Page Six.

NOVA KRALJICA POPA? Svijet luduje za Taylor Swift: Prate je milijuni, koncerti su joj rasprodani, a zarada enormna

Podsjetimo, britanski pjevač je prošli mjesec završio veliku svjetsku turneju nakon koje se ostao odmoriti u Italiji. Krajem srpnja su ga paparazzi 'uhvatili' u kupaćem kostimu na jahti, a svi su zapazili njegovu tetovažu posvećenu bivšoj djevojci, direktorici i glumici Oliviji Wilde

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kamičko 06.11.2023.

    Direktorica?!

  • zrno soli u glavi 12.08.2023.

    ima tetovažu bivše? Pa što? I ja imam na pimpaču tetovažu "Pozdrav iz Bijelog Polja", a živim u Zagrebu zadnjih 20 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare