To je to što me zanima!

Houdek je zapjevao u Klinici za infektivne bolesti pa je pozirao s Markotić: Čuvajmo jedni druge

Svim zdravstvenim djelatnicima, kao i svim bolesnima, Jacques je poželio puno zdravlja i snage da prebrode sve nevolje uz obilje Božjega blagoslova, napisao je
Vidi originalni članak

Pjevač Jacques Houdek (39) je pratiteljima na društvenim mrežama otkrio kako je u predvečerje Božića posjetio Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I u potpuno praznoj predavaonici sablasnu tišinu, u glazbenoj pratnji koautora Marka Vuckovića, pobijedio pjesmom nadahnjujuće poruke - ČUDO JE MOGUĆE - želeći tim činom zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na odricanju i plemenitu djelovanju za naše zdravlje svih ovih mjeseci. Čuvajmo jedni druge i živimo jedni ZA druge, a ne jedni pored drugih... - napisao je u opis fotografija.

- Svim zdravstvenim djelatnicima, kao i svim bolesnima, Jacques je poželio puno zdravlja i snage da prebrode sve nevolje uz obilje Božjega blagoslova... Radost i nada, koje donosi mali Bog, neka nam budu zalog za vjeru u čuda - dodao je.

PJEVAČ OKITIO DOM Jacques: Čitam da je otkazan Advent. Kako je to moguće?

Glazbenik je pozirao i s ravnateljicom klinike, Alemkom Markotić (56), a fanovi su ga pohvalili.

- Sretan Božić Jacques tebi i tvojoj obitelj. Svaka čast, dali ste najveći Božji dar svima kojima je najpotrebnije - jedan je od komentara.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • hvala bogu što sam ateist 25.12.2020.

    naslikavati se po bolnicama - sve za lajkić i popularnost pa bila niska, ljigava i nemoralna - no što drugo očekivati od Houdeka nego da zagrli jednu od četiri najomraženije osobe poslije premijera u državi i naslikava se s njom

  • 25.12.2020.

    Čuvajmo jedni druge, jbt ovo fakat nije više normalno

  • maromaro72 25.12.2020.

    Svima koji slave Božić, nek im bude sretan i veseli. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare