Show

Komentari 26

Houdek je zapjevao u Klinici za infektivne bolesti pa je pozirao s Markotić: Čuvajmo jedni druge

Houdek je zapjevao u Klinici za infektivne bolesti pa je pozirao s Markotić: Čuvajmo jedni druge

Svim zdravstvenim djelatnicima, kao i svim bolesnima, Jacques je poželio puno zdravlja i snage da prebrode sve nevolje uz obilje Božjega blagoslova, napisao je

Pjevač Jacques Houdek (39) je pratiteljima na društvenim mrežama otkrio kako je u predvečerje Božića posjetio Kliniku za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević.

POGLEDAJTE VIDEO:

- I u potpuno praznoj predavaonici sablasnu tišinu, u glazbenoj pratnji koautora Marka Vuckovića, pobijedio pjesmom nadahnjujuće poruke - ČUDO JE MOGUĆE - želeći tim činom zahvaliti svim zdravstvenim djelatnicima na odricanju i plemenitu djelovanju za naše zdravlje svih ovih mjeseci. Čuvajmo jedni druge i živimo jedni ZA druge, a ne jedni pored drugih... - napisao je u opis fotografija.

- Svim zdravstvenim djelatnicima, kao i svim bolesnima, Jacques je poželio puno zdravlja i snage da prebrode sve nevolje uz obilje Božjega blagoslova... Radost i nada, koje donosi mali Bog, neka nam budu zalog za vjeru u čuda - dodao je.

Glazbenik je pozirao i s ravnateljicom klinike, Alemkom Markotić (56), a fanovi su ga pohvalili.

- Sretan Božić Jacques tebi i tvojoj obitelj. Svaka čast, dali ste najveći Božji dar svima kojima je najpotrebnije - jedan je od komentara.

Najčitaniji članci