To je to što me zanima!

Houra, Bodalec i ostali nastupili pod novim imenom u Splitu: Iza njih se vrtio stari logo s jezikom

Houra grupa je na Fusion Festivalu u Splitu izvela neke od najvećih hitova Prljavog Kazališta poput Heroja ulice, Marine, Kiša jesenjih i drugih.
Vidi originalni članak

Početkom srpnja donesena je privremena sudska mjera kojom je gitaristu Jasenku Houri (62) i Mladenu Bodalecu (63) zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Oni su u subotu sa ostatkom članova na završnoj večeri splitskog Fusion Festivala nastupili pod nazivom Houra grupa, a svojim pjesmama oduševili su sveprisutne goste.

 Grupa je izvela neke od najvećih hitova Prljavog Kazališta poput Heroja ulice, Marine, Kiša jesenjih i drugih. 

ZAVRŠNA VEČER FUSION FESTIVALA Organizatori nasmijali najavom za Grašu u Splitu, a on nakon nastupa progovorio o kćerki

Dok su nastupali pred tisućama obožavatelja, na ekranima iza njih je bio prepoznatljivi logo Prljavog kazališta, isplaženi jezik za zihericom.

Podsjetimo, početkom srpnja donesena je privremena sudska mjera kojom je Houri i Bodalecu zabranjeno korištenje imena Prljavo kazalište.

- Mogu potvrditi da je Trgovački sud u Zagrebu dana 1.7.2022. donio rješenje kojim se određuje privremena mjera kojim se g. Houri i g. Bodalecu nalaže da prestanu s radnjama kojima se povrjeđuju registrirani žigovi g. Fileša, odnosno da prestanu pružati usluge koje se odnose na kulturne djelatnosti pod nazivom PRLJAVO KAZALIŠTE, PRLJAVCI ili drugim sličnim nazivom, kao i da otkažu sve dogovorene aktivnosti i daljnje aktivnosti pod zaštićenim žigovima odnosno nazivima - rekla je ranije odvjetnica Tihomira FilešaKristina Delfin Kanceljak za Index.

FUSION FESTIVAL Uraganke u Splitu priredile show: 'Ovdje su dečki prelijepi'

Prema privremenoj mjeri, koja stupa na snagu dostavom rješenja Houri i Bodalecu i traje do pravomoćnog okončanja spora, u slučaju kršenja sudske odluke određuje se novčana kazna.

POGLEDAJTE VIDEO: FILIP RUDAN O NASTUPIMA S PARNIM VALJKOM

Idi na 24sata

Komentari 11

  • KONTRA SVIH 28.07.2022.

    Mogli su si izmislit neko efikasno ime. Ovime Houra liječi komplekse.

  • 25.07.2022.

    volim Mladena hahahah

  • sanda77 24.07.2022.

    Najbolji ste👍

Komentiraj...
Vidi sve komentare