To je to što me zanima!

Hrvat osvojio najprestižniju televizijsku nagradu Emmy!

Prvi put za Emmyja je nominiran još 2013. godine za rad na TV seriji ‘Da Vincijevi demoni’, a zatim i prije dvije godine za drugu sezonu ‘Discoveryja’. Iz trećeg pokušaja došao je do zasluženog kipića
Vidi originalni članak

Šibenski majstor vizualnih efekata Ante Deković (39) već je dvaput bio nominiran za Emmyja, a treća nominacija bila je za njega ona sretna. Nakon velikog uspjeha pohvalio se kipićem i na društvenim mrežama.

Prestižnu TV nagradu Hrvat je osvojio sa svojim timom za rad na trećoj sezoni serije ‘Star Trek: Discovery’, i to kao supervizor specijalnih efekata na epizodi 'Su'Kal'.

Prvi put za Emmyja je nominiran još 2013. godine za rad na TV seriji ‘Da Vincijevi demoni’, a zatim i prije dvije godine za drugu sezonu ‘Discoveryja’.

MJ Rodriguez Osvoji li Emmyja, upisuje svoje ime u povijest: Transrodnim glumicama to još nije uspjelo...

Deković je odrastao u Njemačkoj. Završio je školu za audiovizualni dizajn, a od 2005. godine živi u Los Angelesu. Radio je na cijelom nizu globalno vrlo popularnih i uspješnih projekata kao što su ‘Igra prijestolja’, ‘Pravi detektiv’, ‘Igre gladi’, ‘Star Trek: Discovery’, ‘Star Trek: Picard’ i mnogi drugi.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S TEREZOM KESOVIJOM:

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Ladybug88 19.09.2021.

    Nije li Oscar prestižniji? U svakom slučaju čestitke

  • 13.09.2021.

    Šime sve ti se pozlatilo

Komentiraj...
Vidi sve komentare