To je to što me zanima!

Hrvatska plesačica u Australiji: 'Svi su spremni za evakuaciju'

Svi moraju biti spremni na evakuaciju u bilo koje doba, jer je širenje požara u Australiji veoma opasno i nepredvidljivo zbog lako zapaljivih drveća eukaliptusa koja su posvuda, rekla je Petra
Vidi originalni članak

Požari već mjesecima bjesne Australijom, a Petra Konyit, hrvatska influencerica s australskom adresom koja tamo živi već skoro dvije godine, tvrdi da se mora širiti ova tužna vijest kako bi se spriječio daljnji razvoj katastrofe. Petra je inače plesačica Lane Jurčević, a dečko ju je zaprosio na jednom od Laninih koncerata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“6.3 MILIJUNA HEKTARA POVRŠINE, 2500 GRAĐEVINA , 25 LJUDSKIH ZIVOTA I POLA MILIJARDE ŽIVOTINJA” - za sada... 😢 Donirati možete: @salvosau, @nswrfs, @wireswildliferescue, @redcrossau https://www.communityenterprisefoundation.com.au/make-a-donation/bushfire-disaster-appeal/

A post shared by PETRA KÖNYIT© (@fashfitlifestyle) on

- Od prvog dana požara svi stalno pratimo vijesti na televiziji i radiju za informacije o širenjima i evakuacijama. Ono što se promijenilo jest da su se ljudi ujedinili, da se osjeća veliko zajedništvo svih stanovnika te da se može donacijom pomoći u praktički svakoj trgovini ili nekoj drugoj poslovnici, jer je to ono što je trenutno najpotrebnije - rekla je Petra za Story.

Područje gdje ona živi nije pogođeno požarima, ali poznaje ljude iz dijelova koji jesu.

PREDSTAVLJAJU OPASNOST Australci će snajperima pobiti 10.000 deva koje traže vodu

- Svi moraju biti spremni na evakuaciju u bilo koje doba, jer je širenje požara u Australiji veoma opasno i nepredvidljivo zbog lako zapaljivih drveća eukaliptusa koja su posvuda - rekla je. 

Influencerica je uspjela aktivirati ljude da pomognu onoliko koliko mogu, a kaže da je zapravo tu i velika uloga društvenih mreža jer objavljivanjem mogu pomoći unesrećenima.

VIDEO: AUSTRALSKA JUNAKINJA Patsy osjetila opasnost, otrčala je po ovce i spasila ih od vatre

- Pomozi Australiji. Naša država gori, pomoć je zaista potrebna. Ovo slama srca - napisala je nedavno na društvenim mrežama. Petra je i sama donirala novac, potrebne namirnice i volontirala za pomoć ozlijeđenim životinjama te poziva sve koji mogu da učine isto. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Jacktheripper 10.01.2020.

    koju je ova poznata dama dala moralnu podrsku Australcima.svaka čast djevojko.samo da si jos malo frizuru popravila,pomogla bi im puno vise.nezna kak bi se namjestila od prenemaganja

  • kajzer/soze/80🇷🇸 10.01.2020.

    Šume u Austraiji,Sibiru,Brazilu tri najveće ekološke katastrofe modernog doba,ustvari u mozda dve godine,bar śto se požara tiče!Izgleda ova poslednja nažalost,mesto broj1!

  • Pero Cigla 10.01.2020.

    Sad svi Hrvati iz Australije nazad u Hrvatsku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare