To je to što me zanima!

Hugh emotivnom objavom čestitao supruzi 26. godišnjicu braka: 'Ti si svjetlo mog života!'

Danas slavim 26 godina braka s mojom nevjerojatnom suprugom. Svaki dan je ispunjen s puno smijeha, radosti i razonode, napisao je Hugh Jackman na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju s Deborom
Vidi originalni članak

Holivudski glumac Hugh Jackman (53) proslavio je 26. godišnjicu braka pa je supruzi Debori Lee Furness (66) tim povodom posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas slavim 26 godina braka s mojom nevjerojatnom suprugom. Svaki dan je ispunjen s puno smijeha, radosti i razonode. Deb, ti si svjetlo mojeg života. Volim te svim svojim srcem - napisao je Hugh na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju s plaže.

Upoznali su se 1995. godine na snimanju serije 'Corelli', a par se godinu dana nakon i vjenčao. Roditelji su dvoje posvojene djece, Maximiliana Jackmana (21) te Ave Eliot (16). Hugh je jednom prilikom otkrio i tajnu njihovog sretnog braka. 

HUGH JACKMAN IMA 53 GODINE Najdobroćudnijeg glumca u Hollywoodu mama je napustila kada je imao osam godina

- Mi uvijek učimo i ljudi se mijenjaju, tako da morate, morate se stalno resetirati. Uvijek se čudim koliko je smiješna, nevjerojatna i koliko je pametna. Što duže traje, to će nam biti bolje - zaključio je glumac za People.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • prdimVatru 14.04.2022.

    Koga briga

  • eho_ 14.04.2022.

    Lijepo

  • pocetnik 14.04.2022.

    dragi moj, ja sam sa svojom toliko koliko ti imas godina, i jos hodamo..necemo se zeniti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare