Show

Komentari 3

Hugh emotivnom objavom čestitao supruzi 26. godišnjicu braka: 'Ti si svjetlo mog života!'

Hugh emotivnom objavom čestitao supruzi 26. godišnjicu braka: 'Ti si svjetlo mog života!'

Danas slavim 26 godina braka s mojom nevjerojatnom suprugom. Svaki dan je ispunjen s puno smijeha, radosti i razonode, napisao je Hugh Jackman na društvenim mrežama uz zajedničku fotografiju s Deborom

Holivudski glumac Hugh Jackman (53) proslavio je 26. godišnjicu braka pa je supruzi Debori Lee Furness (66) tim povodom posvetio emotivnu objavu na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Danas slavim 26 godina braka s mojom nevjerojatnom suprugom. Svaki dan je ispunjen s puno smijeha, radosti i razonode. Deb, ti si svjetlo mojeg života. Volim te svim svojim srcem - napisao je Hugh na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju s plaže.

Upoznali su se 1995. godine na snimanju serije 'Corelli', a par se godinu dana nakon i vjenčao. Roditelji su dvoje posvojene djece, Maximiliana Jackmana (21) te Ave Eliot (16). Hugh je jednom prilikom otkrio i tajnu njihovog sretnog braka. 

- Mi uvijek učimo i ljudi se mijenjaju, tako da morate, morate se stalno resetirati. Uvijek se čudim koliko je smiješna, nevjerojatna i koliko je pametna. Što duže traje, to će nam biti bolje - zaključio je glumac za People.

Missing Link Premiere - New York