To je to što me zanima!

Hus prozvao Prljavce, a gitarist ih brani: 'Bodalec me nazvao, suludo je da se svima javljaju'

Ja s njima nemam nikakav problem, ali baš i nema neke komunikacije. Pa evo, ne znam, Aki je preminuo, ni pisma ni razglednice. Meni nitko nije izrazio sućut, neću griješiti dušu, ne znam...', ispričao je Hus na televiziji
Vidi originalni članak

Vođa Parnog valjka Husein Hasanefendić Hus (68) govorio je tijekom gostovanja u 'Pressingu' na N1 Televiziji o danima nakon smrti voljenog Akija Rahimovskog. Uz pripreme koncerta u njegovu spomen, otkrio je da mu nitko od članova Prljavog kazališta nije izrekao sućut.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

- Ja s njima nemam nikakav problem, ali baš i nema neke komunikacije. Pa evo, ne znam, Aki je preminuo, ni pisma ni razglednice. Meni nitko nije izrazio sućut, neću griješiti dušu, ne znam… - rekao je Hus.

'NI PISMA, NI RAZGLEDNICE' Hus: 'Nitko od Prljavaca mi nije izrazio sućut zbog Akija...'

Marijan Brkić, gitarist Parnog valjka i blizak prijatelj Mladena Bodaleca komentirao nam je cijeli slučaj i rekao da nije istina da se Prljavci nisu javili te da je Husova izjava ispala 'pomalo nespretna'. 

- Jasno i glasno sam rekao dečkima iz benda da me je nazvao Mladen Bodalec i da je svima iz Parnog valjka izrazio sućut. U svoje ime i u ime Prljavog kazališta. Vjerujem da Hus to nije čuo, da je bio u svojim mislima, i žao mi je zbog toga, jer sad je to ispalo pomalo nespretno. Bodalec i ja živimo u istom kvartu, znamo se desetljećima, svirali smo zajedno, dobri smo si i najnormalnija je stvar da se javi i inače, a kamoli u takvoj situaciji. Suludo je očekivati da će Bodalec ili Prljavci kao bend nazivati svakog člana Parnog valjka i svakome posebno izraziti sućut - kaže Marijan Brkić, gitarist Parnog valjka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • nina01 19.02.2022.

    Ček, a zašto bi Husu netko izrazio sućut? Ispada da kad čovjek umre sućut se treba izraziti prijateljima i kolegama s posla a ne obitelji.

  • Milica_21 16.02.2022.

    Taj isti Hus je ohohoho godina unazad Akija smatrao najslabijom karikom u Valjku, a navodno ga je dva puta htio izbaciti iz benda.

  • 16.02.2022.

    Aki je umro? Prvi glas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare