To je to što me zanima!

I vampirice slave Božić: Olja ga nakon duže obilježava uz kćer

Osebujna umjetnica otkrila je i kako se nada da će se uskoro vratiti normalnom ritmu života bez ograničenja, a svim bolesnim ljudima želi da što brže ozdrave
Vidi originalni članak

Osebujnu splitsku umjetnicu Olju Einfalt Mihovilović gledatelji su već imali prilike upoznati u RTL-ovu kulinarskom showu ‘Večera za 5 na selu’, a sada na društvenim mrežama redovno časti svoje pratitelje, u najmanju ruku, neobičnim fotografijama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U intervjuu za RTL, umjetnica je otkrila i kako će provesti blagdane, što joj je najveća želja, ali i koji su joj planovi za 2021. godinu. 

- Ovi blagdani su nam baš posebni zato što ih nakon više godina provodimo zajedno ja, kćerka Paula i naš kućni ljubimac Bambi i baš se veselimo tome. Kako svi jako volimo prirodu, ove godine nabavili smo našu novu sadnicu bora, koji ćemo njegovati i održavati tokom cijele godine, da ga možemo koristiti i iduće blagdane - rekla je Olja za RTL. 

OLJA EINFALT Splitska Vampirica poslužit će krv u 'Večeri za 5': Spava u lijesu, visi u hladnjači s mesom

Otkrila je i kako se nada da će se uskoro vratiti normalnom ritmu života bez ograničenja, a svim bolesnim ljudima želi da što brže ozdrave. U intervjuu je otkrila i koje su joj želje za dugoočekivanu 2021. 

- Planiram biti još više aktivna u društvenom djelovanju, kako na društvenim mrežama, tako u općenito u društvenom smislu. Sa svojim timom radim na tome da pored već postojećih prodajnih mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu, proširim prodaju u Zagreb te još nekoliko zemalja s kojima smo već u kontaktu - priznala je 'splitska vampirica' koja se godinama unazad bavi i dizajniranjem odjeće. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Obren257 28.01.2021.

    Bilo bi dobro da rodi jos koje dijete.Ta djeca ce kad odrastu uz takvu majku biti ugledni i vrijedni nositelji ovog drustva.

  • AliceAsh_Vampire 24.12.2020.

    Baš je super ženska, ali dizajn komadi su joj malo skupi.

  • 24.12.2020.

    Kakav je ovo nepismen naslov??? Tonia kako si ti dosla do ovog radnog mista??? Sramota novinarstva

Komentiraj...
Vidi sve komentare