To je to što me zanima!

Iako nije pobijedio, Oleg je opet uspio očarati Maju Šuput: 'Čak i brašno je izgledalo atraktivno'

Njegov nastup bio je posljednji u finalu Supertalenta. Oleg je njime još jednom potvrdio da se u koreografijama izvrsno snalazi na zemlji i u zraku, a ovoga se puta ponovno polio vodom
Vidi originalni članak

Neki natjecatelji u drugoj audicijskoj epizodi 'Supertalenta' ganuli su žiri svojim dirljivim životnim pričama ili ih razljutili bezobraznim reakcijama na kritike, a Ukrajinac Oleg Tatarynov (32) svidio se članici žirija Maji Šuput Tatarinov (42) i prije nego je saznala što je njegov talent. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Njegov senzacionalan nastup u polufinalu samo je opravdao brojne pohvale žirija koji ga je zbog toga poslao u finale showa. Njegov nastup bio je posljednji u finalu Supertalenta. 

POSLALA SNAŽNU PORUKU Gladijatorica Siena nastupom zadivila Maju: 'Dala bih sve na svijetu za jedan dan tvog tijela'

Oleg je njime još jednom potvrdio da se u koreografijama izvrsno snalazi na zemlji i u zraku, a ovoga puta kao efektni scenski dodaci poslužili su mu prah bijele boje i voda. 

Nakon što je po velikoj pozornici Supertalenta raspršio čestice praha, Oleg se vinuo u zrak gdje se, izvodeći akrobacije, okupao pod mlazom vode te tako izazvao ovaciju publike, a Maja ni ovoga puta nije mogla ostati imuna na svog prezimenjaka.

SLAVONAC U 'SUPERTALENTU' Fabijan otpjevao 'Sve poštivam svoje uživam' i podijelio čvarke: 'Tvoj šarm je uvijek genijalan'

- Kad god nastupaš, kod tebe ne vidimo da si se umorio ni da ti je bilo naporno, sve kod tebe izgleda super jednostavno. Svaka nezgoda kod tebe izgleda kao zgoda! Nemamo ništa protiv što si nam zamazao i smočio cijelu pozornicu. Čak nikada ni brašno nije izgledalo atraktivnije, ja kad ga doma prosipam ne izgleda tako atraktivno! - rekla mu je ponovno oduševljena Maja.

- Oleg imamo problem. Ja večeras nisam vidjela ništa novo, ali bi svejedno to gledala još puno puta! - rekla je Martina kojoj su se pomalo i zarumenili obrazi.

ZAVRŠENO FINALE OSME SEZONE Hrvatska je izabrala, Anatacha je osvojila titulu 'Supertalenta', kući odnosi čak 200.000 kuna

- Vrijedan si divljenja zbog tvoje tehnike - rekao je za kraj Davor.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20.12.2021.

    Njegov nastup jedan od najboljih.

  • plavicro 20.12.2021.

    Svaki gimnastičar ovo može napraviti ,prvi nastup fascinantan sve drugo nadograđivanje nije vrijedno pobjednika.

  • x00x 20.12.2021.

    a tesko maju ocarati

Komentiraj...
Vidi sve komentare