To je to što me zanima!

Imala psihičke probleme pa nije snimala, a sad razvalila s Judy

Hvala mojim roditeljima, imigrantima, što su došli ovdje u potrazi za američkim snom. Prošle godine čula sam milijun priča o Judy Garland, što je samo dokaz da nas naši idoli ujedinjuju, rekla je glumica
Vidi originalni članak

Na 92. dodjeli Oscara nagrada za najbolju glumicu pripala je u ruke Renée Zellweger (50) za ulogu Judy u istoimenom filmu. Za ovu prigodu odjenula je dugu bijelu haljinu na jedno rame sa šljokicama, a taj su odabir pohvalili mnogi jer je lijepo naglasio njenu figuru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nagradu joj je uručio prezenter Rami Malek, koji je prošle godine osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu 'Bohemian Rhapsody'. 

- Hvala mojim roditeljima, imigrantima, što su došli ovdje u potrazi za američkim snom. Prethodnu godina čula sam milijun priča o Judy Garland, što je samo dokaz da nas naši idoli ujedinjuju. Kad gledamo svoje heroje u tome se slažemo. Ovo je nagrada za baštinu Judy Garland. Bila je divna i inkluzivna, bogata duhom, to nadilazi sve. To nas sve ujedinjuje - rekla je presretna glumica. 

Ovo joj nije bila prva statua. Oscara je ponijela kući 2004. godine za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu 'Studengora'. Glumica je ponosna što je mogla utjeloviti američku filmsku glumicu i pjevačicu Judy Garland.

POGLEDAJTE VIDEO O NAJVEĆIM SKANDALIMA NA OSCARIMA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodala je kako joj to laska jer je zbog lošeg psihičkog stanja u jednom periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera. Izbivala je šest godina, a u tom je razdoblju, kaže, tražila samu sebe. 

-  Prihvatila sam neke loše savjete i napravila neke loše izbore. Bila sam na prilično mračnom mjestu i bila sam neopisivo tužna - iskreno je rekla Renée koju je publika zavoljela u ulozi Bridget Jones. Na taj period života ne gleda kao gubitak zato što smatra da je puno toga uspjela naučiti. A to joj je i trebalo. 

- Spoznala sam svašta o perspektivi, obrascima ponašanja i o njihovim posljedicama. Izgledala sam kao da se ne brinem sama o sebi. Bilo mi je dosadno - izjavila je i nastavila:

- Imala sam osjećaj kao da stalno snimam. Gledala sam sebe i prevrtala očima. Govorila sam si loše stvari i nisam bila zadovoljna sobom. 

Postala je depresivna, a onda se za ulogu Bridget, koja ju je i proslavila, morala udebljati nekoliko kilograma. Tako je postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda.

'TRAUME' IZ HOLLYWOODA Renee: 'Dugo sam bila umorna, radila na sebi i oporavljala se...'

Ubrzo nakon toga odlučila je da se više nikada neće udebljati za neku ulogu. Krenula je drastično mršavjeti, a njezine obline i 'obraščići' su se istopili. Reklo bi se da je napokon dobila što je htjela jer se od bucke vratila u prvotno stanje, u željenu mršavicu, ali onda se zaželjela malo i 'ispeglati'. Podvrgnula se i nizu plastičnih operacija zbog kojih je njezino lice danas gotovo neprepoznatljivo. A ovakav život Renee nije imala u planu.

Na teksaškom Sveučilištu u Austinu studirala je ranih 90-ih i mislila je da će biti pisac ili novinar. Ipak, predavanja glume su joj se na fakultetu svidjela pa je dobila ulogu u studentskom filmu koji je bio baziran na kratkoj priči spisateljice Flannery O'Connor. Glumila je djevojku koja luta i razmišlja o samoubojstvu.

- Bila je jedna scena na podu kupaonice u kojoj je ona bila u dubokom očaju. I dok smo to snimali, bila sam glupa. Bilo je to mnogo više nego što sam očekivala, a nisam znala otkud dolazi niti zašto mi je to bilo toliko važno, pa sam se vratila u kupaonicu i sve ponovila. Od tog trenutka nije me bilo briga gdje to vodi, ali znala sam da želim glumiti - ispričala je. 

POGLEDAJTE VIDEO O PROKLETSTVU OSCARA: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • rea0770 12.02.2020.

    Meni se nije dopala ni najmanje u ulozi Judy

  • Selo_malo 10.02.2020.

    Imala je psihičkih problema? Neka malo dođe živjeti u rvacku, brzo će se izliječiti.

  • MarkoGuzzi 10.02.2020.

    Eto kaj lijepe žene naprave od sebe, sve hoće izgledati koda imaju 29.

Komentiraj...
Vidi sve komentare