Obavijesti

Show

Komentari 8

Imala psihičke probleme pa nije snimala, a sad razvalila s Judy

Imala psihičke probleme pa nije snimala, a sad razvalila s Judy
12

Hvala mojim roditeljima, imigrantima, što su došli ovdje u potrazi za američkim snom. Prošle godine čula sam milijun priča o Judy Garland, što je samo dokaz da nas naši idoli ujedinjuju, rekla je glumica

VIDEO

Na 92. dodjeli Oscara nagrada za najbolju glumicu pripala je u ruke Renée Zellweger (50) za ulogu Judy u istoimenom filmu. Za ovu prigodu odjenula je dugu bijelu haljinu na jedno rame sa šljokicama, a taj su odabir pohvalili mnogi jer je lijepo naglasio njenu figuru. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:03
The 92nd Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Nagradu joj je uručio prezenter Rami Malek, koji je prošle godine osvojio Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu 'Bohemian Rhapsody'. 

- Hvala mojim roditeljima, imigrantima, što su došli ovdje u potrazi za američkim snom. Prethodnu godina čula sam milijun priča o Judy Garland, što je samo dokaz da nas naši idoli ujedinjuju. Kad gledamo svoje heroje u tome se slažemo. Ovo je nagrada za baštinu Judy Garland. Bila je divna i inkluzivna, bogata duhom, to nadilazi sve. To nas sve ujedinjuje - rekla je presretna glumica. 

Ovo joj nije bila prva statua. Oscara je ponijela kući 2004. godine za najbolju sporednu žensku ulogu u filmu 'Studengora'. Glumica je ponosna što je mogla utjeloviti američku filmsku glumicu i pjevačicu Judy Garland.

POGLEDAJTE VIDEO O NAJVEĆIM SKANDALIMA NA OSCARIMA: 

Pokretanje videa...

01:53

Dodala je kako joj to laska jer je zbog lošeg psihičkog stanja u jednom periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera. Izbivala je šest godina, a u tom je razdoblju, kaže, tražila samu sebe. 

Vanity Fair Oscar Party

-  Prihvatila sam neke loše savjete i napravila neke loše izbore. Bila sam na prilično mračnom mjestu i bila sam neopisivo tužna - iskreno je rekla Renée koju je publika zavoljela u ulozi Bridget Jones. Na taj period života ne gleda kao gubitak zato što smatra da je puno toga uspjela naučiti. A to joj je i trebalo. 

5885369ak

- Spoznala sam svašta o perspektivi, obrascima ponašanja i o njihovim posljedicama. Izgledala sam kao da se ne brinem sama o sebi. Bilo mi je dosadno - izjavila je i nastavila:

- Imala sam osjećaj kao da stalno snimam. Gledala sam sebe i prevrtala očima. Govorila sam si loše stvari i nisam bila zadovoljna sobom. 

2019 Governors Awards - Arrivals - Los Angeles, California, U.S.

Postala je depresivna, a onda se za ulogu Bridget, koja ju je i proslavila, morala udebljati nekoliko kilograma. Tako je postala jedna od najtraženijih glumica Hollywooda.

Renee: 'Dugo sam bila umorna, radila na sebi i oporavljala se...'
Renee: 'Dugo sam bila umorna, radila na sebi i oporavljala se...'

Ubrzo nakon toga odlučila je da se više nikada neće udebljati za neku ulogu. Krenula je drastično mršavjeti, a njezine obline i 'obraščići' su se istopili. Reklo bi se da je napokon dobila što je htjela jer se od bucke vratila u prvotno stanje, u željenu mršavicu, ali onda se zaželjela malo i 'ispeglati'. Podvrgnula se i nizu plastičnih operacija zbog kojih je njezino lice danas gotovo neprepoznatljivo. A ovakav život Renee nije imala u planu.

2019 Hollywood Film Awards - Photo room - Beverly Hills, California, U.S.

Na teksaškom Sveučilištu u Austinu studirala je ranih 90-ih i mislila je da će biti pisac ili novinar. Ipak, predavanja glume su joj se na fakultetu svidjela pa je dobila ulogu u studentskom filmu koji je bio baziran na kratkoj priči spisateljice Flannery O'Connor. Glumila je djevojku koja luta i razmišlja o samoubojstvu.

JUDY European Film Premiere London

- Bila je jedna scena na podu kupaonice u kojoj je ona bila u dubokom očaju. I dok smo to snimali, bila sam glupa. Bilo je to mnogo više nego što sam očekivala, a nisam znala otkud dolazi niti zašto mi je to bilo toliko važno, pa sam se vratila u kupaonicu i sve ponovila. Od tog trenutka nije me bilo briga gdje to vodi, ali znala sam da želim glumiti - ispričala je. 

POGLEDAJTE VIDEO O PROKLETSTVU OSCARA: 

Pokretanje videa...

02:08
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama