To je to što me zanima!

Imao koronu pa opet završio u bolnici: Đorđe je slomio nogu...

Potrčao sam iz studija i zaboravio na mali polustepenik na izlasku, na koji sam se sapleo. Nastavio sam dalje, na povratku u studio sam trčao, nisam imao pojma da sam slomio nogu, ispričao je
Vidi originalni članak

Srpski pjevač Đorđe David (55) nedavno je pobijedio korona virus, a sada je imao novu nezgodu - slomio je nogu. Pratitelje na društvenim mrežama obavijestio je kako je ponovno u bolnici.

- Etooooo... Slomih nogu!!! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina!!! Jedan mali stepenik... I to je to! - napisao je u opis snimke koju je podijelio na Instagramu.

- Kad te hoće, onda te hoće... A taman smo se riješili korona virusa - poručio je u videu prije nego što je pokazao nogu u gipsu.

Kasnije je otkrio i kako je došlo do nezgode.

- Bio sam na snimanju 'Jutarnjeg programa' i dok je trajalo telefonsko uključenje, zamoljen sam od strane organizatora da pomaknem auto. Da bih bio ekspeditivan, potrčao sam iz studija i zaboravio na mali polustepenik na izlasku, na koji sam se sapleo. Nastavio sam dalje, na povratku u studio sam trčao, nisam imao pojma da sam slomio nogu. Bilo mi je bitno da me zglob ne boli - rekao je za Blic te dodao kako je tek kada je došao u stan shvatio da mu je natekla noga pa je otišao u bolnicu.

PJEVAČ POBIJEDIO VIRUS Đorđe o koroni: 'Ječiš i imaš osjećaj da su te napali demoni'

Inače, glazbenik je nedavno gostovao u emisiji 'Ami G show' i podijelio je iskustvo s korona virusom. 

- Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja ide na gore. Počeo sam teturati, ali sam se i dalje držao kao strašan baja. Nakon toga sam utrnuo iznutra, cijelo tijelo, a od glave do pete osjećao sam kao da me netko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš... Imaš osjećaj da su te napali demoni - ispričao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 33

  • dillinger_1 02.05.2020.

    Toliko je nebitan da necu ni guglat da vidim tko je

  • Ambiss 01.05.2020.

    Meni zanima kako su ove naočale u obliku maske za varenje "moda" :) :) :)

  • sljuk 01.05.2020.

    Ahahaha...koji je on frajer...kad je opisivao iskustvo s koronom veli za sebe da se dalje drzao ko pravi baja...sad slomi nogu i jos trci a nije ni znao da je slomio nogu...pa kad ce pocet dodjeljivat te nagrade za ultra macho baje...evo kandidata za prva 3 mjesta

Komentiraj...
Vidi sve komentare