Obavijesti

Show

Komentari 33

Imao koronu pa opet završio u bolnici: Đorđe je slomio nogu...

Imao koronu pa opet završio u bolnici: Đorđe je slomio nogu...
5

Potrčao sam iz studija i zaboravio na mali polustepenik na izlasku, na koji sam se sapleo. Nastavio sam dalje, na povratku u studio sam trčao, nisam imao pojma da sam slomio nogu, ispričao je

VIDEO

Srpski pjevač Đorđe David (55) nedavno je pobijedio korona virus, a sada je imao novu nezgodu - slomio je nogu. Pratitelje na društvenim mrežama obavijestio je kako je ponovno u bolnici.

- Etooooo... Slomih nogu!!! E sad definitivno nema malera za mene narednih par godina!!! Jedan mali stepenik... I to je to! - napisao je u opis snimke koju je podijelio na Instagramu.

- Kad te hoće, onda te hoće... A taman smo se riješili korona virusa - poručio je u videu prije nego što je pokazao nogu u gipsu.

Kasnije je otkrio i kako je došlo do nezgode.

- Bio sam na snimanju 'Jutarnjeg programa' i dok je trajalo telefonsko uključenje, zamoljen sam od strane organizatora da pomaknem auto. Da bih bio ekspeditivan, potrčao sam iz studija i zaboravio na mali polustepenik na izlasku, na koji sam se sapleo. Nastavio sam dalje, na povratku u studio sam trčao, nisam imao pojma da sam slomio nogu. Bilo mi je bitno da me zglob ne boli - rekao je za Blic te dodao kako je tek kada je došao u stan shvatio da mu je natekla noga pa je otišao u bolnicu.

Đorđe o koroni: 'Ječiš i imaš osjećaj da su te napali demoni'
Đorđe o koroni: 'Ječiš i imaš osjećaj da su te napali demoni'

Inače, glazbenik je nedavno gostovao u emisiji 'Ami G show' i podijelio je iskustvo s korona virusom. 

- Pojavilo se zujanje u ušima. Suze i sluz iz nosa i očiju, temperatura koja ide na gore. Počeo sam teturati, ali sam se i dalje držao kao strašan baja. Nakon toga sam utrnuo iznutra, cijelo tijelo, a od glave do pete osjećao sam kao da me netko najžešće štipa. Temperatura ide na 39, ječiš... Imaš osjećaj da su te napali demoni - ispričao je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:35
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin