To je to što me zanima!

Ines: 'Promijenila sam način života nakon srčanog udara'

Uvijek sam bila optimist i razmišljala sam pozitivno, nisam vidjela negativne strane takvog ritma života. Nikad nisam pila i pušila i mislila sam da je to dovoljno, rekla je Petrić
Vidi originalni članak

Rekorderka u emisiji 'Ljubav je na selu', koja se u show prijavila više puta, svakodnevno trenira i zdravo se hrani, što utječe i na njezin fizički izgled pa se može pohvaliti zavidnom linijom. Međutim, nekad nije bilo tako, jer je Ines Petrić (46) vodila nezdrav život, što ju je dovelo do velikih zdravstvenih problema i srčanog udara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Godine 2015. imala sam lagani srčani udar. Uvijek sam bila radoholičarka, radila sam po 12 sati u komadu i jako sam se slabo hranila. Potpuno sam zanemarila prehranu, doručke, ručkove, večere... Ujutro bih popila kavu, na poslu još jednu, dvije, i to me zasitilo. Navečer, kad bih došla s posla, nakon što čitav dan nisam ništa pojela, izbjegavala sam jesti nešto teško da mi ne sjedne teško na želudac pa bi to bilo nešto lagano, nedovoljno - rekla je Ines za RTL TV.

Obitelj ju je upozoravala kako takav način života dugoročno nije dobar, ali se nije obazirala. 

- Uvijek sam bila optimist i razmišljala sam pozitivno, nisam vidjela negativne strane takvog ritma života. Nikad nisam pila i pušila i mislila sam da je to dovoljno - rekla je. No, nije, a ubrzan način života imao je za nju gotovo kobne posljedice.

- Organizam mi je vratio na način da me opomenuo da sve dolazi na naplatu. Kad osjetiš granicu između života i smrti, drugačije gledaš na sve. Otad sam promijenila život - dodala je Ines.

Danas kvalitetnije jede, a plan prehrane složili su joj stručnjaci fitnessa. Prehrana joj se bazira na voću, povrću i piletini. Sve priprema lešo, s maslinovim uljem.

SUDBINE ZVIJEZDA 'LJUBAVI NA SELU' Hakijina fatalna Ines: 'Voljela bih raditi u svijetu kazališta...'

U trenutnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' borila se za Hakiju. Iako su je mnogi vidjeli kao najbolju priliku za njega, on se s time nije složio i poslao ju je kući. Ines nam je nedavno rekla kako je mislila da će ostati s njim u dobrim odnosima i da će u budućnosti moći doći kod njega na rafting u Konjic, ali od toga je na kraju odustala. Ponio se ružno, kaže, i nisu u kontaktu. Dodala je da je on muškarac koji se ne želi prilagođavati baš ni jednoj osobi, pa ni ženi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Ivy-69 13.03.2020.

    A vidi fotošop na najgornjoj slici...strukić,pa butine tanje od listova.I ova se umislila da je ljepotica.Nisam ni ja nešto,ali ova je Bože me sačuvaj..

  • Bubachica 12.03.2020.

    Nema vam smisla pisati o njezinom izgledu,ona se vidi u drugačijem ogledalu i to sto pisete kako izgleda ona misli da ste svi ljubomorni na nju.I još jedna stvar za Ines,a i ostalu ekipu;ne postoji LAGANI srčani udar.Svaki je jednako težak i opasan.

  • chandler 12.03.2020.

    A nedaj Bože kakvih strašnih komentara na račun nečijeg izgleda.. Čovjek bi pomislio da ovdje komentiraju same misice i misteri... To bi trebala biti stvar osnovne kulture ne rugati se na račun nečijeg izgleda.. Ja svog trogodišnjaka to učim, a vidim da su mnogi propustili tu lekciju. Da se razumijemo ni ja nju ne simpatiziram ko osobu, ali ovo ruganje je stvarno ružno za čitati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare