Ines Petrić: 'Promijenila sam način života nakon srčanog udara' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 41

Ines: 'Promijenila sam način života nakon srčanog udara'

Ines: 'Promijenila sam način života nakon srčanog udara'
5

Uvijek sam bila optimist i razmišljala sam pozitivno, nisam vidjela negativne strane takvog ritma života. Nikad nisam pila i pušila i mislila sam da je to dovoljno, rekla je Petrić

VIDEO

Rekorderka u emisiji 'Ljubav je na selu', koja se u show prijavila više puta, svakodnevno trenira i zdravo se hrani, što utječe i na njezin fizički izgled pa se može pohvaliti zavidnom linijom. Međutim, nekad nije bilo tako, jer je Ines Petrić (46) vodila nezdrav život, što ju je dovelo do velikih zdravstvenih problema i srčanog udara.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

- Godine 2015. imala sam lagani srčani udar. Uvijek sam bila radoholičarka, radila sam po 12 sati u komadu i jako sam se slabo hranila. Potpuno sam zanemarila prehranu, doručke, ručkove, večere... Ujutro bih popila kavu, na poslu još jednu, dvije, i to me zasitilo. Navečer, kad bih došla s posla, nakon što čitav dan nisam ništa pojela, izbjegavala sam jesti nešto teško da mi ne sjedne teško na želudac pa bi to bilo nešto lagano, nedovoljno - rekla je Ines za RTL TV.

Obitelj ju je upozoravala kako takav način života dugoročno nije dobar, ali se nije obazirala. 

- Uvijek sam bila optimist i razmišljala sam pozitivno, nisam vidjela negativne strane takvog ritma života. Nikad nisam pila i pušila i mislila sam da je to dovoljno - rekla je. No, nije, a ubrzan način života imao je za nju gotovo kobne posljedice.

- Organizam mi je vratio na način da me opomenuo da sve dolazi na naplatu. Kad osjetiš granicu između života i smrti, drugačije gledaš na sve. Otad sam promijenila život - dodala je Ines.

Danas kvalitetnije jede, a plan prehrane složili su joj stručnjaci fitnessa. Prehrana joj se bazira na voću, povrću i piletini. Sve priprema lešo, s maslinovim uljem.

Hakijina fatalna Ines: 'Voljela bih raditi u svijetu kazališta...'
Hakijina fatalna Ines: 'Voljela bih raditi u svijetu kazališta...'

U trenutnoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' borila se za Hakiju. Iako su je mnogi vidjeli kao najbolju priliku za njega, on se s time nije složio i poslao ju je kući. Ines nam je nedavno rekla kako je mislila da će ostati s njim u dobrim odnosima i da će u budućnosti moći doći kod njega na rafting u Konjic, ali od toga je na kraju odustala. Ponio se ružno, kaže, i nisu u kontaktu. Dodala je da je on muškarac koji se ne želi prilagođavati baš ni jednoj osobi, pa ni ženi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 41

VIDEO

Čudna teorija Elle Dvornik: 'Oni koji voze ovaj auto su psihopati'
NASMIJALA PRATITELJE

Čudna teorija Elle Dvornik: 'Oni koji voze ovaj auto su psihopati'

Oni uvijek voze 190 po autocesti i bojim se jednostavno ljudi koji voze taj auto, rekla je Ella pa pokazala što vozi 'najgora vrsta ljudi'

'Grudoboj s Ivanom Knoll': Ove Španjolke, Talijanke i Albanke zdušno bodre svoje nogometaše
NOGOMETNO PRVENSTVO

'Grudoboj s Ivanom Knoll': Ove Španjolke, Talijanke i Albanke zdušno bodre svoje nogometaše

Krenulo je Europsko nogometno prvenstvo, a u grupnoj fazi konkurenciju našim djevojkama pravit će zgođušne Talijanke, Španjolke i Albanke
Štefica je u 'Život na vagi' ušla sa 156 kila,  a zatim skinula 36: Pogledajte kako izgleda danas
KANDIDATKINJA ŠESTE SEZONE

Štefica je u 'Život na vagi' ušla sa 156 kila, a zatim skinula 36: Pogledajte kako izgleda danas

Štefica je 2022. godine skidala kilograme u 'Životu na vagi', a zbog svoje iskrenosti osvojila je brojne simpatije gledatelja ispred malih ekrana. Sada se ponovno susrela s trenerom Edom