To je to što me zanima!

Influencerica zgrozila menijem s vjenčanja: Gostima je poslužila tablete protiv nadutosti i povrće

Sam Cutler na svojim društvenim mrežama promovira zdrav način života, a iznimku nije napravila niti na dan vjenčanja pa si je priuštila samo šampanjac s dva grama šećera
Vidi originalni članak

Kanadska influencerica Sam Cutler šokirala je pratitelje na Tik Toku kada je odlučila pokazati što su ona i suprug poslužili gostima na vjenčanju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, Sam veliki dio svog sadržaja bazira na zdravom životu i prehrani, a iznimku nije napravila niti za vjenčanje. 

@thefitfatale WHAT I ATE ON MY #WEDDINGDAY as a #glutenfree & #dairyfree health focused #bride 🤍 #weddingtiktok #fitbride #healthyliving #wieiad #whatiate ♬ This Will Be (An Everlasting Love) - Natalie Cole

- Dan sam započela velikim smoothijem od povrća, a onda mi je kuma dala malo svoje salate dok sam se spremala - pričala je Sam u videu naslova 'Što sam sve jela na dan svog vjenčanja'.

Dok se spremala zajedno s kumom i djeverušama, djevojke su imale posluženu veliku platu sirovog povrća, a nakon proslave se počastila kamenicama i specijalitetom od avokada. Gostima je kao predjelo bila poslužena salata s bezglutenskim kruhom sa strane. 

NIKA ILČIĆ Naša influencerica prijavila je dečka za fizičko nasilje: 'Nije prvi put, jako sam potresena...'

Nakon toga su svi 'popili' kuglicu leda s limunom, da bi pročistili organizam. Sam se također pobirnula da na svakom stolu budu posebne tablete protiv nadutosti. Glavno jelo bio je losos s povrćem, a torta je bila bez glutena, mlijeka i šećera. 

Što se alkohola tiče, influencerica je poslužila posebni šampanjac s dva grama šećera i Moet. 

- To su jedina dva pića uz koje se osjećam dobro - objasnila je i dodala da su imali poseban stol sa zdravim slatkišima, a na kraju večeri su poslužili tacose. 

OTVORENO PRIZNAJE Influencerica Jelena Perić o padu pratitelja na Instagramu: 'Sada imam vjerniju publiku...'

Mnogi su u komentarima napali Sam i našalili se da bi naručili hranu iz McDonaldsa kada bi bili gosti na ovakvom vjenčanju, ali neki su stali u njezinu obranu. 

- To je njezin dan, što vas briga - napisala je pratiteljica. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare