To je to što me zanima!

Iris Livaja stigla je na svadbu Borana i Ane Uglešić bez muža: Snimila se s drugom pratnjom

Gdje se za to vrijeme nalazio Livaja, nije poznato. Iris i Marko vjenčali su se 2022. u splitskom Sustipanu nakon osam godina veze. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sinčića Lorenza
Vidi originalni članak

Supruga nogometaša Marka Livaje (29), Iris Livaja, zabavljala se u subotu navečer na svadbi glumice Ane Gruice Uglešić (40) i splitskog psihijatra Borana Uglešića. Plesala je, pjevala, ma uživala, ali, čini se, bez supruga.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iris je na svadbu splitskog para, koja je uslijedila nakon crkvenog vjenčanja u Sitnu Gornjem, stigla s prijateljicom. Snimile su se zajedno za stolom restorana Maestro na Firulama. 

Za veliki dan prijateljice Ane odjenula je crnu haljinu s dubokim prorezom na dekolteu, a uskladila ju je s žutim cipelama na neobičnu petu.

EVO UZVANIKA Suprugu Ane Gruice ovo je već drugo vjenčanje pred oltarom: Tražio crkveni razvod od bivše

Kosu je počešljala u rep, a istaknula ju je visećim naušnicama.

Gdje se za to vrijeme nalazio Livaja, nije poznato. Iris i Marko vjenčali su se 2022. u splitskom Sustipanu nakon osam godina veze. Zajedno imaju dvoje djece, kćer Elizabet i sinčića Lorenza. Ranije je kazala kako je u njihovom braku sve podređeno Markovoj karijeri.

- Moj život, naš život, trenutačno je podređen njemu. Zašto? Zato što je sve kratkog vijeka. Njegova karijera trajat će možda šest, možda osam godina, i to je to, i onda ćemo sada posložiti sve da bude najbolje što može biti. To je naša priča, naš dogovor. Sve što mogu napraviti, ja ću napraviti. I meni ništa to nije teško, jer to je moj Marko - rekla je za Slobodnu Dalmaciju.

Osim toga, opisala je kakav je Livaja privatno.

- On je nepredvidiv. Nikad ga nećeš moći pročitat. Marko ne govori puno, on radi. Svoj na svome je u obitelji i najbližem krugu prijatelja; tu će se otvoriti, biti opušteniji, a svugdje drugo vidjet ćete ga s puno strpljenja, s puno poštovanja prema svima. On je uz to i pun iznenađenja i jako je pažljiv. Moj Marko je hodajuća emocija - rekla je.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • KajSiPukel 22.08.2023.

    Marko trazi nacin kako upast u repku 😅

  • netko iz 2 mase 21.08.2023.

    on se naguzija pa su na njemu vježbali penale

  • Mr. Pickles 20.08.2023.

    Markan će u njenim godinama izgledati kao ocvali dida, garant!

Komentiraj...
Vidi sve komentare